Igyekszem tudatosan élni és odafigyelni egészségemre, viszont hosszú évek óta nagyon érdekel a cigaretta kipróbálása, mit tegyek? 23L
Tudnotok kell, hogy komoly mértékben igyekszem odafigyelni egészségemre, a helyes táplálkozásra, illetve kosárlaba edzésekre járok hetente háromszor, úszni pedig 2 hetente. Rengeteg zöldséget eszem, gyümölcsöt, halat és csirkét.
Viszont az az igazság, már hosszú évek óta foglalkoztat a cigaretta kipróbálása. Eddig mindig vissza tudtam fogni magam, de az utóbbi 2 hónapban már egyre nehezebben megy ez nekem. Főleg, hogy 1 hete láttam egy filmet, aminek az volt a cime, hogy "Inherent Vice". Láttam egy jelenetet, amiben Katherine Waterston dohányzott és közben teljesen meztelen volt, láthattuk testének minden részét. Akkor, abban a pillanatban, azt éreztem, ez meseszép és én is szeretném kipróbálni!
Tegnap találkoztam legjobb barátnőmmel, aki dohányzik, de mielőtt találkoztam vele, elmentem egy Nemzeti Dohánybolt-ba, ahol külön kértem az eladó lányt, adja nekem a lehető leggyengébb cigarettát, ami ideális lenne nekem, egy kezdőnek. Az volt a tervem, hogy a barátnőmmel közösen fogok dohányozni, mert a hangulat tökéletes volt hozzá és segíteni is tudott volna nekem, hogyan kell helyesen cigizni. Nagyon erős volt a kísértés, amikor ő ott dohányzott mellett, de végül nem említettem neki a dolgot.
Tudom, hogy a dohányzás súlyosan roncsolja egészségem, tudom, hogy rá lehet szokni, de ez az én felelősségem és már felnőtt nő vagyok. Már otthonról is elköltöztem 1 éve, tehát a szüleimnek sem kell tudni róla. A doboz, amit vásároltam tegnap, itt van velem, de nem tudom, mi lenne a helyes lépés és félek.
Mit javasoltok? Nagyon szorongok, mert kívánom a dolgot, ugyanakkor félek, hogy rászokhatok.
A kipróbálástól még nem fogsz rászokni, remélhetőleg
végleg el is megy a kedved tőle. Mert, ha jól csinálod,
a füstöt, leszívod rendesen tüdőre, biztos vagyok benne,
hogy kifejezetten rosszul leszel.
Probald ki, ha ennyire vagysz ra! Valoszinuleg nem fogsz raszokni, tekintettel arra, hogy ennyire odzkodsz is tole!
Annyira kiabrandito, ha valakinek a kezen vagy arcan, leheleten erezni lehet a budos cigi szagot. Mar nem "divat" manapsag a dohanyzas.
Eldöntöttem, hogy mit fogok tenni. Lesz, ami lesz, a mai nap, vagy holnap kipóbálom a cigarettát. Mindenképpen szeretném átélni a dolgot legalább egyszer, nekem ez Bakancslista ügy.
Kérdésem a következő: tegnap, amikor direkt kértem az eladó lányt, hogy kezdőknek valót adjon nekem, ő azt javasolta, legyen az Ezüst Marlboro az első választásom, végül ez volt az a doboz, amit megvásároltam. Esetleg tudtok javasolni olyan cigit, ami alkalmasabb egy kezdő számára?
Na, csak megjöttél. Már hiányoztál nagyon.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__8061888-b..
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__7815275-m..
Te egy sérült ember vagy egy furcsa kényszerképzettel, akinek elsősorban pszichiáterre lenne szüksége. Vagy arra, hogy végre megvegye azt a k..va doboz cigit, elszívja, és túlessen ezen az egészen. De úgy sejtem, ehelyett még 2038-ban is itt fogod kiírni magadból a roggyant elméd zavaros fantáziáit 695-ödjére is, csak a kérdésed végén 45N szerepel majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!