Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Így lehet valami bajom 1-2 napig?

Így lehet valami bajom 1-2 napig?

Figyelt kérdés
Régebben(15 évesen) 1 évig cigiztem aztán abba hagytam,voltam mindenféle tüdővizsgálaton nem látszódott semmi a dohányzás miatt,majd most (21 éves vagyok) elkezdtem megint,2 hónapig cigiztem napi egy dobozt-4 es erősségű, és most abba hagytam mert elkezdtem köhögni és nem akart elmúlni attól féltem hogy a cigi miatt. Viszont bármikor letudok szokni,tudom tartani a napi 1-2 szálat is csak most nagyon stresszes vagyok,teljesen magam alatt vagyok és nagyon jót tenne egy kis kikapcsolódás,vásárlás,1-2 szál cigi stb.. Szóval az érdekelne hogy ha elszívok mondjuk 3-4 szálat ma akkor lehet e bajom? A köhögésem azóta is van pedig gyógyszert is szedtem rá de most több embertől is hallottam hogy köhög már egy hónapja szóval gondolom ez valami vírus lehet. 21/F
2016. okt. 17. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Amíg nem javulsz ne gyújts rá.
2016. okt. 17. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Meg utána se!
2016. okt. 17. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Napi 1 száltól nem lesz bajod mégha köhögsz is, de menj el orvoshoz, hogy meghallgassa a tüdődet, lehet kell rá valamilyen köptető.
2016. okt. 17. 14:50
 4/4 anonim válasza:
Nekem már feltűnt, hogy a sok krákogós, köhögös az 90%-ban dohányos. Elég egyszerű a képlet!
2016. okt. 21. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!