Miből állapíthatom meg hogy a kamasz fiam dohányzik-e?
Figyelt kérdés
Felmerült a gyanú sajnos 12 éves fiamnál:(2010. ápr. 24. 12:25
11/33 anonim válasza:
Igen ezt az én barátnőm is csinálta egy kész kis táskával jött cigizni volt benne minden még egy helyszínelő se tudta volna megmondani, h cigizik:)
12/33 anonim válasza:
Az legyen a legnagyobb bajod, ha dohányzik! Főleg, ha tényleg rosszul tanul, akkor még "fegyverként" is használhatod.
Mondtad, hogy rosszul tanul. Beszéld meg vele, hogy egy szót nem szólsz a dohányzásra, ha jó jegyeke hoz.
13/33 anonim válasza:
én annyi óvintézkedést szoktam tenni, h levetem a pulcsimat amíg szívok a póló meg a gatya annyira nem veszi be meg ink csak partidohányos vok és amikor éjjel hazaérek senki sem szagolgat... én egyébként jó tanuló vok és sztem sejtik a szüleim de nem szólnak lehet pont a jó jegyek miatt :)
14/33 A kérdező kommentje:
Ikább legyenek hármasai, minthogy dohányozzon(családom fele tüdőrákban halt meg, eből a fele dohányzott:()
2010. ápr. 25. 07:33
15/33 anonim válasza:
Félsz, hogy azt hiszi, nem bízol benne? Miért, bízol? Talán kérdezd meg tőle, hogy "fiam, dohányzol?". Hihetetlen, hogy ehelyett vadidegeneket kérdezgetsz arról, hogy tudnál a háta mögött kideríteni róla valamit.
16/33 A kérdező kommentje:
nem bízok benne.Hát hogy lehetne bízni egy kamaszban?Viszont szeretném, ha azt hinné bízok benne, mert akkor lehet, hogy könnyebb lesz az élete, ha néha kiöntheti nekem a lelkét.
2010. ápr. 25. 17:21
17/33 anonim válasza:
egy kamaszban is lehet bízni,ha jól van nevelve,és olyan a kapcsolata a szüleivel,hogy ő is bízhat bennük.kérdezd meg ,hogy ő dohányzik-e.
18/33 anonim válasza:
Aha. Szóval becsapod. Elvárod, hogy megbízzon benned, de te nem bízol benne, viszont úgy teszel. Na, ha erre rájön (már pedig rájön, a gyereket nem lehet átverni, az meg az első, amit észrevesz, ha nem kap bizalmat), akkor nézhetsz igazán. Akkor fogsz majd olyan kérdéseket írni, hogy "nem mond el nekem semmit a fiam, mit csináljak?".
20/33 A kérdező kommentje:
Azért maradjunk a dohányzás témában és ne menjünk át a kamaszok témába:D
2010. ápr. 25. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!