Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy cigiről hogyan lehet...

Egy cigiről hogyan lehet megállapítani hogy van-e benne fű is vagy csak dohány?

Figyelt kérdés

2016. szept. 18. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Meg kell szagolni.
2016. szept. 18. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Elég jellegzetes szaga van. Ha valami nagyon büdöset érzel amikor valaki cigit szív a közeledben, akkor az tutira füves.
2016. szept. 18. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:

pont fordítva

egyik ismerősöm mondta h a füves nem olyan büdös undorító sz ar mint a dohány :) (ráadásul jó illata van)

2016. szept. 19. 14:45
 4/9 anonim ***** válasza:

megnézed hogy szűrő van-e benne vagy csiga

az ízén is érződik eléggé

2016. szept. 19. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:

#3-as, a haverod biztosan fűre gondolt? Mert a fű tényleg iszonyat büdös. Azon sem lepődök meg ha valaki belekönnyezik a szagba amikor elsőnek tapasztalja meg.

Én nem szívtam még egy árva cigit sem, nemhogy füvet, de rengeteg ismerősöm van aki mellettem megtekerte és elszívta. Majd ugye el lett zavarva jó messzire mert elviselhetetlen volt a szag.

Külföldön élek, itt minden sarkon szívják és árulják a zöldet, még a rendőrök is..

2016. szept. 19. 21:40
 6/9 anonim válasza:
45%
Én nem mondanám büdösnek, de jellegzetes az biztos. A nyáron kiültem egy stégre a Balatonon napozni, elég eldugott helyen, egyszer jön be egy csaj a kb. 30-40 m-re lévő stégre. Rágyújtott egy cigire, pár mp után éreztem már. :D Aztán le is videóztam óvatosan, kis sunyiba bróbálta szívni. XD
2016. szept. 19. 22:28
 7/9 anonim ***** válasza:
miért videóztad le?
2016. szept. 20. 07:47
 8/9 anonim válasza:
#7 Szemüveges vagyok, nem láttam el addig tisztán és kíváncsi voltam rá közelebbről. :D
2016. szept. 20. 13:21
 9/9 anonim ***** válasza:
de létezik biogci is ami nagyon veszélyes és nincsen semmijen szaga, csak miközben ég akkor büdös de hasonlit a dohánybűzre is, attól meg lehet halni
2016. szept. 21. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!