Jayts kérdése:
Miért folyik az elektoromos cigarettából a liqiud?
Figyelt kérdés
Eleaf iJust start + készülékem van, a szellőzőn keresztül folyik belőle (inkább "ömlik") a liquid. Először porlasztót cseréltem benne, akkor megszűnt a probléma kb. fél napra, majd újra folyni kezdett. Ezután az aksin kívül mindent lecseréltem rajta. Pár óráig megint működött, majd megint szivárogni kezdett. Többféle liquiddel (11mg-os) kipróbáltam, és a többszöri tisztítás/újra összeszerelés sem segített. Mi lehet a probléma?2016. szept. 17. 10:57
1/2 anonim válasza:
Nezd meg h az atomizer rendesen helyes iranyban ra van e csavarva es nem fejjel lefele tetted bele (mert akkor attol csopoghet, ha nincs rendesen racsavarva:-)Ha ez sem akkor biztos h a megfelelo szuro van benne? (Kifejezetten ehhez a markahoz tartozo). Erdemes csekkolni h befolyt e valami a hengerbe, mert az is okozhatja.
En a helyedben szetszednem, csekkolnam, es kitisztitanam, athuznam a szuro csavart, es megneznem h a szuroje rendben van (jo iranyban van, ez a marka szuro bla bla). Egyebkent az ilyen tipusu cigiknel ez relativ gyakori jelenseg (nem, nem tudom miert), en Cool Fire IV-t hasznalok meg soha semmi baj nem volt vele pedig nem tegnap vettem.
Remelem sikerul megoldani
2/2 anonim válasza:
Nekem anno megrepedt a liquid tarto része, kesobb szet is pattant. menj dohanyboltban nézesd meg, de pl nekem ujat kellett vennem, mert olyan régi tipusu volt, amihez már semmit nem lehetett kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!