Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » MI lehet? Szájrák? Gyors...

MI lehet? Szájrák? Gyors válaszokat pls.

Figyelt kérdés
A szám belsejében hámlás és sebek alakultak ki... kb 1 éve dohányzom és 16 vok... a dolog lényege h idáig nem fájt most el kezdődött és nem kegyetlenül de sajog 1 kicsit... régen nőtt a bölcseség fogam akkor jelent meg és el is tünt most megint meg jelent... idáig 1 kis seb volt most 3 egymás mellet + Fehér hámlás jellegű dolog ami hol több hol kevesebb van... 1 ik nap van másiknap máshol jelenik meg és előtte lévő eltünik ... a szájrák valahogy így néz ki... szerintetek az?
2010. ápr. 21. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem. Nem szájrák.

1. Nem így néz ki.

2. Nem fáj.

3. Ennyi idő alatt nem hiszem, hogy kialakul.

Amúgy hagyd abba a bagózást légy szíves. 18 éves vagyok, én is csináltam 15-16 évesen, de akkor még nem voltam képes felfogni, hogy nem jó... De azóta látom, hogy milyen szánalmas az egész, élén a sok tinivel, aki nyomatja... Nagyon nevetséges látvány...

Másrészt pedig, ha már ilyen nagy legény vagy, h szívod, akkor viseld ugyanolyan bátran és felnőttesen a következményeit!

2010. ápr. 21. 21:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi... bocsi :) ööö h néz ki a szájrák... kerestem rá de sehogy se találok jó leírást... kialakulás kinézete stb... valami webet vagy nagy szavakban pls... :$
2010. ápr. 21. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem jó a szájhigéniád. Öblöges naponta oral-b-vel, vagy hasonló fertőtlenítővel és szerintem elmúlik.
2010. ápr. 21. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 21. 21:25
 5/7 A kérdező kommentje:
3 napja öblögetek... napi 2-3x mosok fogat :D reggel este és ha mek bnőmhöz:)xD
2010. ápr. 21. 21:27
 6/7 A kérdező kommentje:
valami normális Vidire gondolta ahol a száj belsejében kialakult dolgok vannak stb ... valaki pls... kialakulása a lényeg ami érdekel...
2010. ápr. 21. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Így nehéz lenne megmondani. Keress rá arra, hogy leukoplakia(a fehér hámlás miatt). Ha illik rád, akkor irány a szájsebészet.
2010. ápr. 22. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!