Miért szoknak Rá a fiatalok nagyon korán a dohányzásra?
Te meg vagy annyira idióta, hogy ezt a sok hazugságot még el is hiszed.
Az igazság az, hogy még a mai napig sem tudják, vagy, ha tudják is, erősen titkolják, hogy mitől alakul ki a rák. Ennyi!
De ami azért elgondolkodtató, hogy ez a "betegség" a legjobban a fejlett országokat sújtsa. Hümmm....csak tippelni tudok. Kipufogógáz???
"10-es,ha többen vagyunk a Földön,akkor többen is halnak meg. Idióta. -.-"
Ó, ez nem a föld lakosságára vonatkozott. Ez csak a Magyarországon történt halálozások száma. Bizony, éves szinten több mint 20 ezren halnak meg csak Magyarországon a dohányzás miatt kialakult betegségekben.
Hogy az államnak ne kelljen sokáig nyugdíjat fizetni, mert egy piramisjáték ami összedőlés szélén van. Egyre kevesebben fizetnek be, egyre többen vesznek ki.
Én így jártam
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__8788941-..
Én úgy szoktam rá 1994-ben (16 éves voltam), hogy haverokkal nyaraltunk a Balatonnál, ketten közülük dohányoztak. Kértem egyet, kíváncsi voltam, miért szívják, mi a jó benne. Elmagyarázták, hogy kell letüdőzni és amikor leszívtam az első slukkot, elöntött egy rohadt jó érzés. Jó volt az íze, jól esett, ahogy végigmegy a füst, meg amit az agyammal csinált és azt mondtam: ezt az élményt/ingert kerestem egész életemben.
Kezdetben napi 1, aztán 3. Két hónap elteltével már 10, aztán doboz, 2 doboz. Jelenleg napi 1 doboz alatt vagyok.
Azt hozzáteszem, hogy elve függőségekre hajlamos személy vagyok.
"aztán doboz, 2 doboz"
Ha egy dobozt 800-nak számolunk, akkor 2 doboz 1600 forint. 10 napra 16 ezer, egy hónapra 48 ezer forint. És ez csak cigire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!