E-cigi és a szűk hörgők mennyire férnek össze?
E-cigi és a szűk hörgők mennyire férnek össze?
Barátnőm régóta dohányzik, 0,1mg-os hegyi levegőset szív kb. dobozzal egy nap.
Azt mondja régebben járt dokihoz, mert szűkek a hörgői és nem kap normálisan levegőt.
Kapott tőlem egy e-cigit, de nagyon köhögött mikor beleszívott. Olvastam hogy asztmásoknál pl. nem jó ha párás a levegő. Mennyire lehet ez az oka a fulladásának? Azt mondja olyan amikor letüdőzi mintha összeszorulna a tüdeje. Csak azért van ez mert töményebb amit letüdőz mint a hegyi levegős cigi? Vagy tényleg a gőz miatt lehet ez? Nikotin mentes jó neki, nem nikotin miatt szívja csak kényszer függőségből. Meg fogja szokni a tüdeje? Gondoltam kap ajándékba Smoke Mate Pro Lung tüdő tisztítós folyadékot bele, ebben van valakinek valami tapasztalata, mennyire jó ez a tüdőnek? (PVC porlasztós cigi)
"PVC porlasztós cigi"
Milyen? Mi a típusa?
1. Használjon gyengébb liquidet, a túl nagy nikotinszinttől is lehetnek a tünetei.
2. Nincs propilén-glikol allergiája?
BVC, elírtam.
VG 95 % +, lett a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!