E-cigi beázott mit tudok csinálni?
Amúgy a tankból folyt át a víz, vagy csak elbénáztad a mosást és melléöntötted a vizet?
Csak azért kérdezem, mert az én AIO-mnak spontán elrepedt a tankja és frankón lefolyt belőle a folyadék a gombhoz, akksiba. Nem értettem honnan az istenből folyik, amíg ki nem próbáltam, hogy az üres tankba beleöntöm a folyadékot (50-50-es) és 2
Na, véletlenül megnyomtam az elküldést.
Szóval az 50-50 VG/PG folyadékből beletöltöttem a tankba egy fél centit, majd 20 mp-en belül egy csepp se volt már benne, lefolyt az egész az akksiba. Ki is raktam az ajtó elé, nehogymár a pofámba robbanjon. Aztán jól becsomagolva visszavittem és kicserélték ingyen.
Rákerestem akkortájt a gugliban angolul, hogy történt-e ilyen mással is, de nem. Szóval egyedi hibának gondoltam. Azért kérdezem hogy nem ez történt-e veled, mert lehet hogy típushiba vagy minőségellenőrzési probléma. És ilyen esetben a boltnak természetesen cserélnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!