Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyibe kerül most egy...

Mennyibe kerül most egy duplapattintós áfonyás Marlboro?

Figyelt kérdés

2016. aug. 23. 03:24
 1/5 anonim válasza:
0%
Teljesen mindegy az ára, ha egészségesnek érzed magadat tőle gyújtsál rá. Napi egy doboz alatt nem tud senki megállni ezt több évtized tapasztalata mondatja velem. A nagybátyám elsősorban pont a cigaretta, meg a szesz miatt kb. 30 év körül amputált lábakkal halt meg Korányi Tüdő Szanatóriumban. Én kb. 25 éve szívom a bűzrudakat. Függő lettem. A szüleim, tanáraim, nevelőim majdnem mind cigarettázott. Én az elején csak heti 1-2 szálat szívtam, nehogy kimaradjak valamiből, ami másoknak akkora örömet és magabiztosságot ad. Aztán 10-15 év múlva elkezdtem gondolkozni nevelőintézeti, fenyítő tanári múltat magamögött tudó apám és én beszédén, állandó félreértésein. Gyakran előfordult nem értettem mit miért mond. Vagy mit miért úgy hangsúlyoz, hogy az az egy-két szó, fogalom vagy kategória miért fontosabb a másiknál. Sokszor nem értettem mire gondol valójában. Viszont őt sokan értették. Gondoltam, lehet, hogy a cigaretta többről szól, mint pary kellék-divat. Ezek az öreg dohányosok tudnak valamit, amit én nem. Elkezdtem rendszeresen sokat szívi, hogy megértsem a dolog legbelső valódi értelmét és tartalmát. Az elején 20 éve volt egy kis eredménye, akkor kicsit közelebb kerültünk egymáshoz apámmal. Aztán elhatároztam egy jó ismerősöm miatt, hogy egyik napról a másikra leteszem a cigit. Minden segédeszköz nélkül 1 évig nem gyújtottam rá. Meredek volt, főleg az első hónap. Aztán valami kis apró dolgon felhúztam magam és rágyújtottam 1 szál kátrányos gyutacsra. Nem esett jól. Úgy, mint amikor életemben először gyújtottam rá. De másnap már ismét napi másfél doboznál jártam. Volt 2 év múlva egy újabb leszokási kísérletem, de az csak negyedévig tartott. Aztán kipróbáltam a nikotin tapaszt többször, nem hozott igazán nagy változást. Egy leghatásosabb akkor volt, mikor 10 napra elutaztam. Azt írták vállra kell tenni. Viszont hason és mellkason nálam jobb eredményt hozott. Naponta cserélgettem és majdnem letettem a cigit. Minden este egy fél szálra gyújtottam rá és a felét kidobtam. Aztán hazajöttem és ugyanott folytattam, mint előtte. Még ilyen érdekes dolgok történtek, hogy amikor 1 évig nem gyújtottam rá, követeltem apámat ős is tegye le. És ős is letette kb. 10 éve. Azóta se gyújt rá, hanem 15 féle gyógyszert szed a tüdejére. Én viszont visszaestem. És megsértődöm, ha apám mérges rám, amiért és az ő jelenlétében dohányzom. Ennyit a dupla, tripla kattintós Marlbororól.
2016. aug. 23. 14:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdésem.
2016. aug. 23. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Leszarjuk a kérdésedet, miért nem mész be a boltba oszt veszed meg? Úgyis tudod, hogy kb 1000 fölött van. Nem kocsit veszel b*zmeg csak egy rohadt csomag cigit. De tessék: 1110 Ft-ba kerül remélem most boldog vagy. Emeld fel a hátsódat és menj vegyél.
2016. aug. 23. 15:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm😉
2016. aug. 23. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem megveszed ígyis meg úgyis? Egy árba van az összes marlboro.
2016. aug. 24. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!