Arany Marlborohoz hasonló ízű, kedvezőbb áru cigarettát tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
4 éve szívok arany Marlborot, de szeretnék váltani, ugyanis egyre drágább lesz, számomra már túl sok.
Ha már váltok jó lenne egy kicsit gyengébb, de hozzáteszem 4 éve dohányzom, tehát nem szeretnék "hegyilevegőt" szívni.
Valamint imádom a Marlboro izét, jó lenne valami ahhoz hasonló, de árban kedvezőbb. Ki mit tud ajánlani?
(Ha egyáltalán létezik olyan, aminél mindez együtt teljesül :) mentolosat kérlek semmiképp ne ajánljatok, azon kívül teljesen nyitott vagyok mindenre!)
2016. aug. 22. 01:06
1/4 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem az arany marlborot. Davidoff goldot mindenképp próbáld ki, szerintem az a legjobb cigi, bár az 0,6os nikotin erősségű, de van davidoff blue ami 0,3mas a nikotinja. Valamint még a kék multifilter van ami eléggé hasonló az arany marlborohoz, 0,5 nikotintartalommal.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :) annyit még megkérdezhetek, hogy ezek milyen árban vannak?
2016. aug. 22. 18:26
3/4 anonim válasza:
En piros marbirol álltam at piros LD-re, nekem jobban ízlik es nem az a brutál erős, azert érzed hogy cigit szivsz nem a fogadat
4/4 anonim válasza:
Ja, es én 100ast szívok, 970 itt Csabán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!