Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tudtok ajánlani jó cigiket?

Tudtok ajánlani jó cigiket?

Figyelt kérdés
Szülinapom lesz, és meg akarom lepni magam egy doboz cigivel, de sajna nem értek hozzájuk, mivel nem vagyok nagy dohányos. Lényegre térve, tudtok ajánlani max 1000 forintért pattintós cigit? Nektek melyik ízlik a legjobban? Trollok kíméljenek, tudom, hogy egészségtelen!
2016. aug. 21. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
nem csak egészségtelen de rákos is leszel töle ha sokat szivsz! ERŐS függőséget okoza nikotin...középerős drog...és egyébként ha nem tudsz lemondani rola majd rákot kapsz vagy asztmát...vagy majd nézz utána CSAK HOGY TUDD HOGY MIT VÁLLALSZ nem olyan mint a cukros udito h egészségtelen..........pattintos cigit már probaltam...a szaga néha néha nem is büdös hanem a szaga az izesitesnek....alma korte sokfele van...a sima az sima...nem a legeslegsjobb
2016. aug. 21. 19:42
 2/8 A kérdező kommentje:
hát most erre nem tudom mit mondjak. köszönjem meg, hogy elmondtad, hogy a cigibe nikotin van? most komolyan ezt a választ te se gondolhattad komolyan xD
2016. aug. 21. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Dupla pattintós Winstont vegyél
2016. aug. 22. 03:58
 4/8 anonim ***** válasza:

zöld mentolos austin

de ha nincs nálad elég pénz a zöld mentolos sláger szivarka is megteszi alkalmilag

2016. aug. 22. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:
gratulálok egy újabb elmebeteg a világban -.-
2016. aug. 22. 18:59
 6/8 A kérdező kommentje:
elmebeteg a kurv anyád te mocsok :D eltöröm kezed lábad. hogy beszélsz a másikkal? :D anya ezt tanította?
2016. aug. 25. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezek szerint agresszív is. :D
2016. aug. 25. 23:16
 8/8 anonim ***** válasza:
szia te mocsok anya azt tanította hogy ne legyen elmebeteg! úgy látom te nagyon is az vagy! de tudod mit? Mérgezd magad, látni szeretném a kórházban az arcod mikr már túl késő!!
2016. aug. 27. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!