Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Csak én érzem úgy, hogy...

Csak én érzem úgy, hogy hülyének nézik még ma is az ecigiseket?

Figyelt kérdés
Le akarok szokni a cigiről. Vettem egy komolyabb ecigit. Otthon csak ezt szívom, viszont nyilvános helyeken inkább rágyújtok mert valamiért furán néznek az emberek ha előveszem az ecigit. Ennyire furcsa szokás ez még mindig Magyarországon?
2016. aug. 10. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyilvánosan tényleg ritkán látni, de ne törődj vele! Inkább légy magadra büszke, hogy próbálsz leszokni! Lehet, hogy a környezetedben követni fogják a példádat. :)
2016. aug. 10. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem terjedt el itthon annyira, vagy csak otthon szívják az emberek, mert én is csak két e-cigiző embert láttam eddig. Engem mondjuk nem érdekel, hogy néznek rám, nyugodtan szívom az e-cigit, akinek nem tetszik, az elmehet. Persze olyan helyeket nem ajánlatos, ahol mondjuk 30 emberből 28 cigizik, és kinéznek emiatt, ott inkább nem szívok semmit. Gondolok itt romkocsmákra, "alvilági" helyekre, de gondolom egy sima kijelölt dohányzóhelyen nem történik több egy furcsa nézésnél.
2016. aug. 10. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát sokan furán néznek rájuk, de igazából ha csak egy papírzsepit veszel elő, akkor is mindig lesz 1-2 ember, aki csak úgy megbámul. :D

Nem kell velük foglalkozni. Csak azért ne gyújts rá rendes cigire, hogy vadidegen emberek véleménye jobb legyen rólad.

2016. aug. 10. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem részben ezért van egy komolyabb szettem amit otthon és a kocsiban használok, illetve egy 19 mm-es Ego One-om városba. Na nem azért mert szégyellném a boxmodot, hanem mert túl nagy és nem szeretem hogy harminc deka húzza a zsebemet akárhova megyek.

Amúgy Budapesten már egyre kevésbé néznek furán.

2016. aug. 13. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!