Ha elszívok egy szál cigit, miért dugul be az orrom és kezd el fájni a fejem?
Figyelt kérdés
Nem dohányzom (nem is fogok rászokni), csak érdekel. Mindig ez van amikor egyszer-egyszer rágyújtok mint kocadohányos. Tudom, csak felvágok vele:D nem kérek támadó vagy szivatós hozzászólásokat..:)
Tehát, mindenkinél ez van amikor kezdi? Vagy az oxigénhiánytól, vagy rosszul csinálom, nagyon letüdőzöm...stb. :) Mitől lehet ez?
2010. ápr. 18. 17:31
1/5 anonim válasza:
Én sajnos dohányzom, és nekem is ezek voltak az első mellékhatásai, kicsit szédültem is, meg fáj a fejem, viszont az orrdugulás nem fordult velem elő. Lehet,hogy a nyálkahártyád így jelzett, hogy az az 1-2 szál sem kellene.
2/5 anonim válasza:
fejfájás az az oxigénhiány miatt van.van aki szédülni is szokott.
3/5 anonim válasza:
nikotinallergia
vagy rosszul veszed a levegőt és valahogy az orrmelléküregeidbe is bekerül a füst
4/5 anonim válasza:
Én kb egy hónapja nem gyújtottam rá és mikor megint elszívtam egyet, másnap fájt a gyomrom, hányingerem volt. Tudja valaki, hogy miért? (mikor dohányoztam "rendszeresebben" akkor is csak kb hetente egyszer)
5/5 anonim válasza:
Kevered a dolgot. A kocadohányos nem tüdőzze le, csak pöfékel, szív-kifúj, tüdőzés nélkül. Ha nem akarsz rászokni, csak pöfékelj. Filmekben nagyon ki lehet szúrni, ha egy színész csak a szerep miatt gyújt rá. Ha te is így csinálsz, nem fájdul meg a fejed, semmi probléma, csak a cigiszag. Viszont letüdőzés nélkül azt is eltünteti egy rágó, tic-tac, vagy egy fogmosás. Az orrdugulás viszont egyértelműen allergiára utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!