Ti milyen cigarettát szívtok?
Figyelt kérdés
Én: vonóhoroggal áttranszportált, ukrajnában szalajtott, elhagyatott vasútsínek közül kikapart, illegálisan határonátkelt, zárjegy nélküli, agyonvámozott, füstszűrő nélküli, megcsavart végű, azbesztes, benzolos hidrogén cianiddal megspékelt, kátrányos, nikotinos, szén-monoxiddal dúsított, elsárgult, vastag. faforgácsos, mutyizott, vegyszerezett, apróra vágott, kubai földalatti szántóföldeken takarmányozott, tehénhúggyal frissített, kanadai juharfa hordóban érlelt, tehénhúggyal tartósított, kaparós, erős dohány, melyet a tüdőlebenyek mély bugyraiból kilapátolt szurokkal basztak teli, nem átvizsgált, mérgezett, elektromos cigaretta liquidben áztatott, robossban megvásárolható, 200 darabos cigarettapapírba tekertek2016. aug. 3. 12:19
2/5 anonim válasza:
Te jól vagy? Nagyon hasogat? Menj el szepen orvoshoz! Amúgy áfonyás Winstont szívok vagy Bensont. :/
4/5 anonim válasza:
Először pink stylet szívtam,aztán egy ideig kék pall mallt,szívtam pattintós LM-et is,de egy idő után már rossz volt a mentol és át álltam arany marbira,de vissza-vissza kacsintok a pattintós LM-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!