Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha nem dohányzok 7 év után...

Ha nem dohányzok 7 év után meghizok-e? 19/f

Figyelt kérdés
köszi...
2010. ápr. 18. 09:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak akkor, ha rágyújtás helyett elkezdesz nassolgatni. Ha normálisan étkezel /mint eddig/, sok folyadékot és zöldséget-gyümölcsöt fogyasztasz nem fog elszaladni a súlyod.
2010. ápr. 18. 09:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem értem ezt a hét évet...

Most Te 7 éve szoktál le a dohányzásról és most félsz, hogy hízni fogsz vagy most szoktál le és attól félsz, hogy 7 év múlva meg fogsz-e hízni...??

Különben meg tényleg csak annyi az összefüggés a dohányzás abbahagyása utáni elhízásnak, hogy cigi helyett inkább eszik az ember valamit.

Én sokat híztam, miután abbahagytam a cigizést, mert sokkal többet eszek azóta.:-(

Régebben ha megéheztem, elszívtam egy szál cigit és már nem is voltam olyan éhes.

23/L

2010. ápr. 18. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó, hát gratulálok ha nem érted de komolyan...
2010. ápr. 18. 09:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen már 7 éve dohányzol?Az durva,elég korán kezdted.Jó,hogy abbahagyod.Sok sikert hozzá!
2010. ápr. 18. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:

9:40-es vagyok.

Leesett!!!:-D Bocsi! De mentségemre legyen mondva, tényleg nem jól fogalmazott a kérdező! Tehát 7 éve dohányzik és most hagyja abba. Felfogtam. Bocsánatot kérek, na!

2010. ápr. 18. 09:53
 6/8 anonim ***** válasza:
térdelj utolsó:D Amúgy én is 6 évig szívtam 18/f :( fél éve letettem és ugyanolyan gebe wok
2010. ápr. 18. 10:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha egyszerre félsz az elhízástól és a leszokástól, akkor ajánlom a nikotinos rágókat.
2010. ápr. 18. 14:01
 8/8 A kérdező kommentje:
jah nekem eszem ágába nincs letenni én valahogy szeretek cigizni csak kiváncsi vagyok mert egyik haver 20 kilot hizott fél év alatt és ö is egyidös velem-e de köszi a válaszokat=)
2010. ápr. 18. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!