Semmi, szinte por.. kérdése:
Mennyibe kerülnek ezek a cigik most? (2016)
Figyelt kérdés
Holnap kipróbálom a dohányt 18. évem alkalmából, és abszolút szűz vagyok a témában. Ezeket ajánlották kezdésnek: Szürke Dunhill, Sárga Multifilter, Narancs Pall Mall.. Ezeknek mennyi kb. a mostani ára? Sehol nem írják ezt a neten..2016. júl. 29. 00:24
2/9 anonim válasza:
Én Dunhill Switchet szívok, és 1100 forint. Egyébként akik ajánlották, ők megmondhatták volna, melyik mennyi. :D De ha bemész a trafikba, szívesen megmondják neked az eladók is. 1500 ft legyen nálad erre a célra, abból biztosan kijön bármelyik.
3/9 anonim válasza:
+ öngyújtót ne felejts el venni. :D
4/9 anonim válasza:
Jó nagy ostoba vagy mit ne mondjak.
5/9 anonim válasza:
Cigarettázz csak, ne hallgass a károgókra. Nem annyira káros az (ez mondjuk hazugság, de ne törődj vele), és ez élteti a gazdaságot. Csak a lényeg, hogy trafikban vásárolj, mert úgy folyik be a megfelelő helyre a pénzed.
6/9 A kérdező kommentje:
Multifilter sárgát vettem végül.. (1050 Ft) Életem csalódása volt a dohányzás.. Könnyeztem, fulladtam, és az íze sem nyújtott semmi élvezetet.. Aki ki akarná próbálni, inkább ne tegye mert abszolút nem éri meg az a pár kátrányos tüdőfelület egy ilyen sz*rért..
2016. júl. 29. 17:27
8/9 anonim válasza:
Mekkora egy kamu kérdés.
Fulladtál?Könnyeztél?Ara rá kell szoktasd a tüdőt te szerencsétlen,nem csak nekifogsz cigizni,azt szívod mint a török.Fokozatosan rászoksz.Na meg ki a fene vár 18 évig manapság,fölösleges kérdés.
9/9 anonim válasza:
:"D Én 16 vagyok és dohányzom :"DCsak az első alkalom a szar :"D Te jó ég!! :"D Kiadtál annyi pénzt, hogy kipróbálhasd?? :"D Mért nem kértél a haverjaidtól, akik a cigit ajánlották?? :"D Fuu már bocs, de ez nagyon értelmetlen tett volt :"D Amúgy meg bementél volna a boltba azt elszarakodtál volna az eladóval :"D nem harap :D egyébként meg jó, hogy így "csalódtál" benne :"D nem érdemes eröltetni, mert akkor nincs visszaút...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!