Ha a dohány kicsit kiszárad akkor változik a dohány íze?
Figyelt kérdés
Elkezdtem tölteni a cigit. Vettem haveromtól egy csomagot mert le akar szokni. Úgy látom mintha kissé ki lenne száradva, és valamiért annyira kapar, hogy alig tudom elszívni. A szárazság miatt kaparhat?2016. júl. 28. 19:47
1/1 anonim válasza:
Igen, pont ilyen lesz, mint amit fentebb leírtál. Én úgy szoktam megnedvesíteni, hogy csap alá dugom a kezem, aztán a felesleges vizet egy-két csuklómozdulattal lerázom, majd a dohány fölött is elvégzem ugyanezt( a mennyiségét meg nem mondom, de kb egy 40 g-os dohánynak felelhet meg). Van, hogy kétszer-háromszor is el kell végeni ezt. Egyszerre ráfröcskölni nem ajánlatos, mert könnyen elázhat a dohány. Én már csak tudom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!