Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek ez jelent valamit...

Szerintetek ez jelent valamit vagy paranoiás vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap este barátnőmmel füves cigit szívtunk, egy olyan helyen, ahol emberek ugyan nem járkáltak, de kocsik folyamatosan mentek el mellettünk. A füves cigit körübelül 2 percig szívtuk, én egyszer adtam oda neki, aztán még szivtam belőle 2 slukkot, elnyomtam és elraktam. A kocsik körübelül 20-30 méterre mentek. Nem hiszem, hogy olyan távolságból látszodott e volna h mit csinálunk, és nem csak sima cigi volt, de nagyon parázok, mert reggel 9- kor hívott két rejtett szám, csak nem vettem fel, mert aludtam. Lehetséges, hogy valaki észrevett és feljelentett? (Olyan válaszokat NEM kérek, hogy 'ugy kell neked, te csináltad magadnak, megérdemelnéd', etc!) A véleményetekere vagyok kíváncsi, hogy ez lehetséges e! Köszi
2010. ápr. 17. 10:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Neem hiszem, ne parázz! A rendőrök már meglátogattak volna ilyen esetben szerintem. Kizárt dolog h feljelentettek.
2010. ápr. 17. 10:25
 2/10 anonim ***** válasza:
jah és a fűtöl amúgy is megnő benned ez a gyanakvás mások iránt.
2010. ápr. 17. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:

én 1%-ot adnék hogy feljelenettek volna szóval szerintem se parázz

nyílvánvalóan megvan az okod a félelemre de nemhiszem hogy észrevettek

inkább amit az elszívás után csináltatok (pl. kitágult pupilláról észrelehet venni hogy füveztél stb..)

2010. ápr. 17. 11:37
 4/10 anonim ***** válasza:
nem hiszem, amilyen sebességgel a mai autósok mennek, kizárt hogy kiszúrták hogy cigi volt a kezetekben, azon belül is füves...
2010. ápr. 17. 16:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha nem ismer téged, aki látott, akkor honnan tudná a számod?

Ha rendőr, akkor tegnap odament volna.

Na meg mára már kiment belőled a drog, így nincs bizonyíték.

2010. ápr. 17. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsónak utolsó mondata hülyeség. Vizeletben 3nap, vérben 3hónap, hajban életed végéig kimutatható. (Azt hiszem az vizeletben és vérben ennyi, de lehet h fordítva)
2010. ápr. 18. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:
jaja, gerincvelőből is 7 év
2010. ápr. 18. 18:58
 8/10 A kérdező kommentje:

pontos adatok :

vérben : 6-12 óra

vizeletben: fogyasztás gyakoriságától függ, ennek alapján 6-30 nap

hajban: 3 hónap

gerincvelő folyadékban: 2 generáción át

és ez tuti.

2010. ápr. 19. 17:13
 9/10 anonim ***** válasza:
ez igy van ez 100 % a gerinc velőben őrőkre meg marad a THC !!de sztem ne parázz !!!
2010. jún. 3. 17:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Durva ez a gerincvelős dolog. Na meg a haj is.

Hogy tud a vizeletben olyan sokáig megmaradni? Na és ha a THC ennyi ideig megmarad, akkor a dopping az hogy mehet ki fél nap alatt? (Mert ha nem menne ki, akkor nem lenne gond, ha a sportoló aznap este nem tud pisilni, mert másnap is ugyanúgy megtehetné.)

2010. jún. 4. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!