Szerintetek ez jelent valamit vagy paranoiás vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap este barátnőmmel füves cigit szívtunk, egy olyan helyen, ahol emberek ugyan nem járkáltak, de kocsik folyamatosan mentek el mellettünk. A füves cigit körübelül 2 percig szívtuk, én egyszer adtam oda neki, aztán még szivtam belőle 2 slukkot, elnyomtam és elraktam. A kocsik körübelül 20-30 méterre mentek. Nem hiszem, hogy olyan távolságból látszodott e volna h mit csinálunk, és nem csak sima cigi volt, de nagyon parázok, mert reggel 9- kor hívott két rejtett szám, csak nem vettem fel, mert aludtam. Lehetséges, hogy valaki észrevett és feljelentett? (Olyan válaszokat NEM kérek, hogy 'ugy kell neked, te csináltad magadnak, megérdemelnéd', etc!) A véleményetekere vagyok kíváncsi, hogy ez lehetséges e! Köszi
2010. ápr. 17. 10:20
1/10 anonim válasza:
Neem hiszem, ne parázz! A rendőrök már meglátogattak volna ilyen esetben szerintem. Kizárt dolog h feljelentettek.
2010. ápr. 17. 10:25
2/10 anonim válasza:
jah és a fűtöl amúgy is megnő benned ez a gyanakvás mások iránt.
2010. ápr. 17. 11:01
3/10 anonim válasza:
én 1%-ot adnék hogy feljelenettek volna szóval szerintem se parázz
nyílvánvalóan megvan az okod a félelemre de nemhiszem hogy észrevettek
inkább amit az elszívás után csináltatok (pl. kitágult pupilláról észrelehet venni hogy füveztél stb..)
2010. ápr. 17. 11:37
4/10 anonim válasza:
nem hiszem, amilyen sebességgel a mai autósok mennek, kizárt hogy kiszúrták hogy cigi volt a kezetekben, azon belül is füves...
2010. ápr. 17. 16:22
5/10 anonim válasza:
Ha nem ismer téged, aki látott, akkor honnan tudná a számod?
Ha rendőr, akkor tegnap odament volna.
Na meg mára már kiment belőled a drog, így nincs bizonyíték.
2010. ápr. 17. 19:58
6/10 anonim válasza:
Utolsónak utolsó mondata hülyeség. Vizeletben 3nap, vérben 3hónap, hajban életed végéig kimutatható. (Azt hiszem az vizeletben és vérben ennyi, de lehet h fordítva)
2010. ápr. 18. 18:55
7/10 anonim válasza:
jaja, gerincvelőből is 7 év
2010. ápr. 18. 18:58
8/10 A kérdező kommentje:
pontos adatok :
vérben : 6-12 óra
vizeletben: fogyasztás gyakoriságától függ, ennek alapján 6-30 nap
hajban: 3 hónap
gerincvelő folyadékban: 2 generáción át
és ez tuti.
2010. ápr. 19. 17:13
9/10 anonim válasza:
ez igy van ez 100 % a gerinc velőben őrőkre meg marad a THC !!de sztem ne parázz !!!
2010. jún. 3. 17:00
10/10 anonim válasza:
Durva ez a gerincvelős dolog. Na meg a haj is.
Hogy tud a vizeletben olyan sokáig megmaradni? Na és ha a THC ennyi ideig megmarad, akkor a dopping az hogy mehet ki fél nap alatt? (Mert ha nem menne ki, akkor nem lenne gond, ha a sportoló aznap este nem tud pisilni, mert másnap is ugyanúgy megtehetné.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!