Hogy működik az e-cigi akkumlátora?
Az e-cigiknél lithium-akkumulátort használnak.
Ez köztudottan örökéletű. Az alacsony töltöttségi szint, roncsolhatja az anyagát, ezért bír kevesebbet. De neked nem olyan e-cigid van ami ezt hagyná, tehát ebben nem kell aggódni.
1300mAh az elég kevés, még ha csak hobbiból használod is. Függ a lemerülés attól, hogy mennyi időközönként használod, mennyi ideig, milyen feszültségen.
A helyedben erősebb akkumulátorra váltanék, mert ezzel bajlódni fogsz.
A működése egyszerű.
A 'tűz' gomb lenyomásával, az akkumulátor feszültséget helyez a fűtőszálra, ami ezért felmelegszik. Kb. ennyi röviden.
Ha több ideig töltöd, nem fog használni attól még. Nem fog hirtelen 1400mAh-ra ugrani.
Egyedül áramot fogyasztasz feleslegesen, és ha rossz féle a töltő, akkor melegszik is.
Az 5 óra töltési idő, nagyon sok, ez nem normális. Az én 3300mAh-s akkumulátoromat is max. 2 óráig kell tölteni, és koccon van.
1600- as akum van és 12 óra kell míg a töltőn a kis piros lámpa zöldé vált. Kíváncsi voltam hogy hogy lehet ez, hogy ilyen sokat kell tölteni és 2 óra után kivettem a töltőből.
Ugyan annyit tartotta mint 12 óra töltés után. Nem szabad bízni abban a kis lámpacskában. Bár ezek az én észrevételeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!