Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért köhögök, amikor beszívom...

Miért köhögök, amikor beszívom a füstöt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok és még sohasem cigiztem.Múlt napokban kipróbáltam és mikor beszívom a füstöt akkor köhögök tőle.Ez a köhögés csak annyi,hogy egy gyenge kis köhintés nem fulladozok vagy ilyesmi:D Nincsen semmi baj a tüdőmmel,tejesen egészséges.

Nem akarok rá szokni a cigire és nem is fogok,csak ki szeretném próbálni és egyszer egyszer pl. buliban egyet egyet elszívni,de elég ciki,hogy így köhögök a füst beszívásánál.

Mi lehet a gond?Valamit rosszul csinálok,vagy csak azért van ez mert kezdő vagyok és később majd megszokom?

Még van egy kérdésem bár ez nem igazán ide tartozik,csak kíváncsiság,de tényleg van olyan,hogy női és férfi cigi?Mi a különbség köztük?:D

2016. júl. 13. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Szervezted tiltakozik ellene.
2016. júl. 13. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha csak ritkán fogod szívni, akkor mindig köhögni fogsz tőle.
2016. júl. 13. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
A füst irritál mindent amin keresztülmegy, és ezt jelzi is a szervezet.
2016. júl. 13. 21:08
 4/7 lencsefőzelék ***** válasza:
95%

"Nem akarok rászokni a cigire, és nem is fogok, csak ki szeretném próbálni, és egyszer-egyszer, pl. buliban egyet-egyet elszívni, de elég ciki, hogy így köhögök a füst beszívásánál."

Azt csak hiszed, hogy nem fogsz rászokni. Olyan anyagok vannak benne, amik fűggőséget okoznak. Ha tényleg nem akarsz rászokni, akkor az első kipróbálás után legyen elég. Nem az a ciki, hogy köhögsz tőle, hanem a C7800-as BNO-kódú betegség, amiben majd meghalsz 52 évesen.

2016. júl. 14. 00:24
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

eleinye én is köhögtem picit (pláne hogy másodszorra nem csak cigi volt) de viszonylag hamar "megszokható" a dolog

addig pedig ha cikinek érzed ne tüdőzz le minden slukkot

2016. júl. 14. 00:27
 6/7 Endr 72 ***** válasza:
Mindenki így kezdi.Ne szokj rá,nem éri meg...
2016. júl. 27. 11:50
 7/7 anonim válasza:

mostanában már nem annyira "menő" ha valaki cigizik, szóval tényleg nem kellene elkezdened

de ez a te döntésed, szóval, a kérdésre válaszolva, valóban a szervezeted nem szereti hogy füstöt szívsz be, és védekezik. én is nagyon köhögtem amikor elkezdtem, én úgy szoktam hozzá, hogy nagy levegő be, nagy levegő ki, cigi be, kis levegő be, füst kifúj. most már nem kell "látványosan" nagy levegőt vennem, csak figyelek hogy kilélegezzek mielőtt a cigit szívom

egyébként én is csak párszor szívtam ilyen bulikon meg ilyesmi, és szerencsére nem szoktam rá, így most már kb évente 3-4szer cigizek, akkor sajnos van hogy több szálat is egy nap

2016. júl. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!