Ha szivart le tüdőztem az gáz?
Nem gáz. Szerintem. Azért nem szokták letüdőzni mert:
-kurv@ erős és lefordulsz tőle a székröl
-és mert a szivar (ellentétben a cigivel) az íze miatt szokták szívni.
Szerintem azért ne nagyon tudőzd le. Bár nem gáz, de a tüdődet ez tényleg nagyon haza vágja. Ugyanis a szivar más mint a cigi (lásd fentebb) erősebb, de a szüröje már korántsem olyan jó mint a cigijé (ha van egyáltalán neki).
Írtad, hogy szivarka ha így jobb. Nem kekeckedni akarunk veled, tényleg van különbség! Alapból nem hinném, hogy szivar lett volna. Ugyanis az írásod alapján olyan gimisnek tippelnélek (vagy álltalános iskolásnak). A valódi szivar pedig nagyon drága. Nem hinném, hogy ezt megengetdheted magadnak. Közlök még egy infót: egy rendes szivar szivar olyan 1-0,5 napig tart elszívni. Nem véletlen lett ez a gazdagok egyik védjegye. Szinte bztos vagyok benne, hogy szivarka volt!
Tesóm megszállot dohányos. Imádja a szivarkákat, és hajlandó is rá költeni, ráadásul mindig minőségit vesz. Ám egyszer elmentünk egy eléggé tehetős barátunkhoz (na jó apum barátjához), akinek a gyereke meg kinált minket szivarral, mondván: hogy egyszer megtudjuk mi is az igazán jó (amit részemröl kicsit sértőnek érzek, de nem ez a lényeg). Tesom volt olyan hülye és letüdőzte. Hááát... Miután az első köhögés rohamon túl volt komolyan úgy nézett ki mit aki a földig leitta magát. Igyhát az egész estét végighányta + fetrengte.
Szóval ha te nem érezted magad hasonlóan akkor nem hiszem, hogy rendes szivart szívtál.
Az első kettő.
Sziasztok!
Mi a helyzet a füstszűrős szivarkákkal? Azt sem szabad letüdőzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!