Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha szivart le tüdőztem az gáz?

Ha szivart le tüdőztem az gáz?

Figyelt kérdés
2db-é dobozzal vettem és azt tüdőztem le.
2010. ápr. 13. 15:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Szerintem. Azért nem szokták letüdőzni mert:

-kurv@ erős és lefordulsz tőle a székröl

-és mert a szivar (ellentétben a cigivel) az íze miatt szokták szívni.

Szerintem azért ne nagyon tudőzd le. Bár nem gáz, de a tüdődet ez tényleg nagyon haza vágja. Ugyanis a szivar más mint a cigi (lásd fentebb) erősebb, de a szüröje már korántsem olyan jó mint a cigijé (ha van egyáltalán neki).

2010. ápr. 13. 15:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Ja, és lehet, hogy csak azért tudtad letüdőzni mert nem szivart hanem szivarkát szívtál (az egyik csak olyan sima henger alakú, a másik meg olyan... ööö... oylan orsó szerű, és az utobbi az erősebb)
2010. ápr. 13. 15:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy letüdőzted a szivart. A szivarkát már esetleg. De a kettő nem ugyanaz.
2010. ápr. 13. 15:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Gáz.

Elég lett volna a füstjét.

2010. ápr. 13. 19:05
 5/11 anonim ***** válasza:
ultolsó ezen jót röhögtemxdxdxd
2010. ápr. 13. 19:12
 6/11 A kérdező kommentje:
3 cm át mérő jő és 15 cm hosszú és cherry ízesítésű de akkor szivarka ha így jobb
2010. ápr. 18. 21:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy igazi jó szivart, te maximum egyszer fogsz letüdőzni az életben, hidd el... :)
2010. ápr. 18. 23:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy szivarka ha így jobb. Nem kekeckedni akarunk veled, tényleg van különbség! Alapból nem hinném, hogy szivar lett volna. Ugyanis az írásod alapján olyan gimisnek tippelnélek (vagy álltalános iskolásnak). A valódi szivar pedig nagyon drága. Nem hinném, hogy ezt megengetdheted magadnak. Közlök még egy infót: egy rendes szivar szivar olyan 1-0,5 napig tart elszívni. Nem véletlen lett ez a gazdagok egyik védjegye. Szinte bztos vagyok benne, hogy szivarka volt!

Tesóm megszállot dohányos. Imádja a szivarkákat, és hajlandó is rá költeni, ráadásul mindig minőségit vesz. Ám egyszer elmentünk egy eléggé tehetős barátunkhoz (na jó apum barátjához), akinek a gyereke meg kinált minket szivarral, mondván: hogy egyszer megtudjuk mi is az igazán jó (amit részemröl kicsit sértőnek érzek, de nem ez a lényeg). Tesom volt olyan hülye és letüdőzte. Hááát... Miután az első köhögés rohamon túl volt komolyan úgy nézett ki mit aki a földig leitta magát. Igyhát az egész estét végighányta + fetrengte.

Szóval ha te nem érezted magad hasonlóan akkor nem hiszem, hogy rendes szivart szívtál.

Az első kettő.

2010. ápr. 18. 23:55
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi !!! am gimis vok
2010. ápr. 23. 13:18
 10/11 anonim válasza:

Sziasztok!

Mi a helyzet a füstszűrős szivarkákkal? Azt sem szabad letüdőzni?

2015. jún. 1. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!