Ti megedgednétek a 10 éves gyereketeknek hogy e-cigije leyen, de csak nagyon ritkán használja?
Figyelt kérdés
hetente egyszer-kétszer2016. jún. 14. 16:37
2/12 anonim válasza:
NEM! Ha mint szülő te megengeded akkor felelőtlen vagy! Nem kell a gyereknek olyan ökörség.Eleve dohányzás leszokása miatt találták fel.
3/12 anonim válasza:
Miért is engedném meg neki? Nemrég volt egy botrány, hogy az is ártalmas, Amerikában sok helyen életkorhoz kötik már. Szóval miről is beszélünk?
A ritkán használás meg.. tudod mit jelent.. amikor nem látod, már szívja is.
4/12 anonim válasza:
Dehogyis, szó sem lehetne róla.
A lányom fél év múlva tízéves lesz, el sem tudom képzelni, hogy kaphatna.
6/12 anonim válasza:
10 évesen a falhoz rugdosós labdás kiesőt játszottuk.E-cigi...Megérett ez a világ a pusztulásra....
7/12 anonim válasza:
Nem! Sőt, a dohányzást úgy ahogy van, betiltanám, nagyon durva börtönbüntetés mellett!
8/12 anonim válasza:
Nem, ezt nem gyerekeknek találták ki.
9/12 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy e-cigizek régebb óta, és szeretem, és jobb alternatívának tartom mint a simát, határozottan NEM.
Isten őrizz. Mi a fenének kéne neki?
Az, hogy nem annyira ártalmas mint a sima cigi, az nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem ártalmas.
Ráadásul nem sok élvezetes dolog van benne. Ez max annak jó aki cigizett előtte.
Annyira azért nem finom..
10/12 anonim válasza:
nem tudom szebben mondani "a nagy f...szt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!