Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Növényi glicerin e cigihez?

Növényi glicerin e cigihez?

Figyelt kérdés

Én most 0.4 es ohm ellenállású occ tekercset használok 40watton de nem igazan akar produkálni nagy gőzt.

Érdekelne hogy most a glicerint hogy lehet feldúsítani hogy nagyobb gőzmennyiséget lehessen elérni vele?

2016. máj. 25. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha 100% glicerint használsz akkor annál jobb nem lesz már, viszont itt mással lesz amúgy is a gond, próbálkozz más tekerésekkel, pl claptonnal, illetve a vattázásod is lehet rossz, a glicerin nagyon sűrű, nehezen folyik a vattában. 100%-os VG-t érdemes lehet 3-4% desztillált vízzel higítani, hogy a sűrűségét ellensúlyozd.
2016. máj. 25. 17:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Ezt értem sleeper coil buildot fogok majd tekerésnek csinálni.

De 50-50 pg vg aranyban használom most a lötyit.

Meg az is érdekelne hogy ami gyógyszertárban kapható glicerin ( [link] ehhez hasonló termék ugyan az e mint amit pl vape42 lehet rendelni.

2016. máj. 27. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha 50/50-nel 40 watton gyenge, akkor tiszta VG-vel se lesz sokkal jobb. Ahogy az 1-es írja, a setupodat ellenőrizd, abban lesz a hiba.
2016. máj. 27. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ugyanolyan. Ha túl sűrű lenne és esetleg kicsit kaparna akkor kb 3% desztillált vízzel tudod hígítani.

Tehát ha 50-50 PGVG akkor az igazából legyen 50 PG 47 VG 3 desztillált víz. ez a 99.5% -os szerintem nincs vizezve szóval, és a vape42-é pedig igen, de csak tippelek. Ha túlvizezed az meg rossz lesz, szóval előbb próbáld ki.

ui.:

Sima csapvíz egészségtelen lehetne a sok adalékanyag miatt, azzal ne hígíts.

2016. máj. 27. 17:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Ezeket értem,de mi lenne az a jobb setup?

Jelenleg most suboxot használok occ fejjel.

a tankot akarom majd lecserélni csepegtetős rda fejre.

Az milyen lenne?

ui.:

RBA fej azert nem jó mert túl sok liquid jut bele és a fele a szamat ferzseli.

2016. máj. 31. 15:08
 6/6 A kérdező kommentje:
A Clapton tekerés szerintem túl nagy hogy beleférjen egy subtank mini RBA fejebe.
2016. máj. 31. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!