Hozzáértők véleményét szeretném kérni. Ez a fajta e-cigi szett megfelel nekem?
Ez tényleg csak kezdő szett,de nem ezzel kezdj. Ezeknek alig van ízvisszaadásuk,ráadásul a porlasztó a kazánban mindíg cserés,macerás,költségesebb. Az akksija pedig harmatgyenge .Az a baj ,hogy május 20.-tól jön a törvényi szigorítás. Tehát már külföldről nem tudsz biztonsággal rendelni. Vannak viszont hazai webshopok is bőven... SZóval én agy középkategóriás modot és kazánt vennék a helyedbe először ,aztán lehet menni a felújíthatós kazánok világába. Én is így kezdtem. A folyadékokat is magamnak keverem. Regisztrálj ide: [link] és ide: [link]
Én is tag vagyok,sok okos dolgot lehet megtudni.Én is adtam már el itt ezt-azt és vettem is !
SZóval röviden,én inkább egy ilyennel kezdeném pl.:
Igen,alap szett,gyenge akksival,kis tankal-2ml ha belefér. Jobban jársz egy mod-dal(tudod állítani a voltot és az ampert,sőt az új Temp Controlosok odafigyelnek,hogy a vattát ne tudd megégetni) és egy minőségi kazánnal. Vannak olyan tankok (nekem is van) amiben van cserélhető porlasztó -de lehet bele tenni felújíthatót is.
Legutoljára eeket vettem:ez egy TC-s mod,bőr borítású akkufedlappal,nagyon igényes,kidolgozott kis jószág - [link]
ez pedig a hozzá illő tank: [link]
Ezeket kintről rendeltem,az itteni árak feléért,2-4 hét alatt itt vannak.
Üdv !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!