Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Házi készítésű ízesített cigi?

Házi készítésű ízesített cigi?

Figyelt kérdés
Lehet hogy elég fura kérdés, de hallottam a kínai gyógyfüves cigiről, és azon gondolkoztam, hogy lehet-e ilyet készíteni otthon (mert úgy tudom hogy elég drága a cucc boltban). Vagy ízesíteni lehet valahogy? Barátnőmnek mániája az epres cigi, és mindenáron akar olyat csinálni. :D Haveri körben nemrég az volt a szokás hogy italporba mártották be a szűrőjét, és olyan íze volt, amilyen a por, de ez szentem undorító, és száj spray-vel fújták be, na az meg szentem még rosszabb. Ha tudtok valamit, vagy tapasztalataitokat megírnátok, nagyon hálás lennék. köszi
2010. ápr. 8. 14:20
 1/2 Phoney ***** válasza:

Mikor undorítóbb fajta natúr cigit/szivart vettem véletlenül, ízesítettem párat.

Ha sütőaromába áztattam és kiszárítottam, az bejött. Nem lett túl jó, de finomított rajta, és az ízből is átvett. (Nem garantálom, hogy ez egészséges:D)

Aztán, volt, hogy hetekre betettem a dobozba, amiben fahéjat, szerecsendiót tartottam. Az is sokat segített rajta.

Ha kimondottan gyógyfüvest akarsz, akkor nézz utána mi van benne, vedd meg a növényt, szárítva csavard a dohányba (nem árt, ha az arányokról is megtudsz valamit....), és voilà!

2010. ápr. 10. 17:12
 2/2 anonim ***** válasza:

én csináltam izésítettet,bár nem kinait :)

tegyél egy kis szegfűszeget a cigibe,finoman összemorzsolva a bogyóját. vagy próbálkozz fahéjjal,bár az télleg csak ínyenceknek való.

a szegfűszeges cigi tüdőnyugtató hatású!(és nem mellesleg finom)

2010. ápr. 12. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!