Milyen következményei lehetnek ha valaki allergiás a fűre?
Fűallergiáról még nem hallottam, szerintem olyan nincs.
Legfontosabb, hogy ne engedd, hogy elsőre sokat szívjon, inkább csak kóstolgassa. És természetesen legyél vele az első alkalommal.
A következők történhetnek:
1. Elég valószínű, hogy először semmit nem fog érezni. Sokan vannak így. Gyakran 5-10 alkalom után érzi először valaki igazán, hogy bejön neki. Ilyenkor jobb a türelem, szép fokozatosan minden alkalommal egyre többet szívni a cuccból (persze nem többet, mint amennyit átlagosan szokás), de nem túlzásba vinni, mert akkor rosszul lehet. Főleg, ha esetleg nem is dohányzik.
2. Ha mégis sikerül elsőre túl sokat szívni, és rosszul lesz, akkor erős hányinger, hányás, vagy erős szédülés jelentkezhet. Ilyenkor le kell feküdni, kialudni, mint egy piálást.
3. Nagyon ritkán előfordulhat, hogy esetleg bepánikol az illető, mert félelmetes neki a megváltozott tudatállapot. Ilyenkor meg kell nyugtatni, hogy ez teljesen normális, és el fog múlni. Le kell fektetni, mondani neki, hogy csukja be a szemét, ne féljen. De ez NEM csak kezdőnél fordulhat elő.
Szerintem jó eséllyel nem fog bejönni neki elsőre.
Hátha allergiás nem hiszem hogy túl éli hiszen akkor megfulladhat tőle ha feldagad a légcsőve...Nem szabad ilyennel szórakozni!!
Találjon a barátod magának más módot mivel szórakozhat
jézusom, ennyi hülyeséget... lehet, hogy én vagyok túl lezser, de a fű egyáltalán nem nagy szám dolog. nem fogsz tőle hányni, nem lesz semmi bajod tőle. mi úgy csináltuk, hogy amikor én először szívtam, akkor először csak egy kis gyenge cigi volt, a barátaimmal szívtam el, 1-2 óra múlva elmúlt a hatása, de arra jó volt, hogy megtapasztaljam, hogy nagyjából milyen érzés, és hogy milyen hatással van rám, mert tényleg van olyan, akire nem úgy hat, ahogy kéne (pl vagy egy haverom, aki elalszik tőle XD). innentől kezdve ha minden simán ment, annyit szívsz, amennyit akarsz! :D persze az ésszerűség határain belül...
elképesztő, hogy milyen rossz az emberek meglátása a drogokról, annyira túlreagálják.. ez csak egy ki*aszott füves cigi, nem heroin ...
Első vagyok. Utolsó, szerintem sem nagy dolog, de minden amit írtam, tapasztalat volt, vagyis mindegyikre láttam / ismerek élő példát. A kérdező azt kérdezte, mi történhet, mi baja lehet a barátjának. Erre válaszoltam.
Eleve van olyan, aki úgy próbálja, hogy még nem is cigizett, és akkor simán a cigitől is felkavarodhat a gyomra, mivel így sokkal erősebb, mint egy sima szál.
Konkrét allergén anyag nincs a marihuanában !!!ezért sztem ha ki akarja probálni hát tegye !de néhány jó tanács!!!
Szépen ,nyugodtan nem kapkodva szivjátok !!
Legyen nálatok egy kis viz mert a fű az ki szárit és nagyon szomjas leszel !!ez nem vicc!!nem árt ha van kőztetek egy józan állapotu személy is mert ha netán pánik roham jőn elő ami leg előszőr gyakori akkor meg tudja nyugtatni az embert !!egy kellemes zene,viccek mesélése,vagy esetleg egy jó film fel dobhatja az érzést!!
a hatása 2 -3 orán keresztűl tart de ami a lényeg hogy nagyon lassan fog el telni ez az idő !!!ugy hogy sok sikert hozzá és nem kell félni !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!