Mivan akkor ha alkoholt rakok a vizipipába?
próbáltuk vodkával, de semmi különös változást nem tapasztaltunk
a vodka viszont utána ihatatlan lett
semmi nem lesz tőle:D
az tényleg igaz hogy utána a pia az ihatatlan:D
és nem ütős:D
felrobbansz tőle.
najó nem. de egyébként szerintem nem rossz, mi ilyen nagyon olcsó bort tettünk egyszer bele, és egész jó volt.
(de inkább rakj bele zöldet)
Elvileg attól függ mit mivel raksz, állítólag a szőlős dohányhoz jó a bór, Görögbe meg aztmondták nekem hogy egy pár csep Ouzot rakjak az almás dohányhoz és egyből megfogom érezni a finom különbséget, csak hogy én utálom az almás dohányt, szóval nem próbáltam egyiket se! Csak is egyszer kólát a kólás dohányhoz, az jó volt, viszont elméletileg berugni vagy ilyesmi nem fogsz tudni tőle ha alkoholt raksz bele!
Arra viszont nagyon nagyon vigyázni kell hogy jól szellőzőn a helyiség, igaz hogy csak pár haveromnak az egyik haverjuknak akiket én is ismerek a haverja állytólag egy nagyon szűk kis kerti táróló helyiségbe nyomták és nagyon nagyon durvám megtelt füsttel és az egyik gyerek csak rosszúl lett, de a másik meghalt, igaz hogy a havernak a haverjának a haverja de nem hinném hogy kamu, ugyanis közben kiderült az a füst ami termelődik mérgező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!