Lehet RDA ecigi fej újraépítésekor sima vattát használni?
Igen, lehet. Jó a sebészeti pamutvatta is, de én a biovattát ajánlom. Az ugye bio, tehát a gyapotot nem vegyszerezték, nem génmódosított, és kézzel szedik. A sebészeti vatta tudtommal nem biztos, hogy bio. Én, és sokan mások a DM-ben kapható "Ebelin" márkájú vattát használjuk.
Viszont kicsit nehezebb bánni vele, mint az organikus japán vattával, mert hajlamos széthullani. Arra kell figyelni, hogy minél lazább legyen, nem szabad nagyon összesodorni vagy tömködni. Ha vattakukacot csavarsz belőle, legyen az is laza.
"végszükség" esetén vásárold meg ott, ahol az előttem szóló is mondta, én is DM-ből vettem eleinte ;)
Viszont, ebay-ről is tudsz vásárolni organikus japán vattát, 60x50mm-es vatta, 5 db = ~250 Ft. Szerintem innen érdemesebb nagy tételben beruházni, ha még sokáig élvezni szeretnéd a Vape-elést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!