Szerintetek dohányozzak? Infók lent!
én 9.ben cigiztem először, 5 éve egy bulin nagyon berúgtam és megkínáltak aztán elfogadtam. Az ismerős, aki adta nagy cigis volt és elég erős cigi volt, de még vagy 3 lement azon az estén. Aztán utána lett barátnőm, aki nem viselte el a cigi szagot, úgyhogy 3 év szünet jött. Miután szakítottunk egy új baráti társaságom lett, akikkel fél évig szinte minden hétvégén eljártunk inni és általában elszívtam egy féldoboz cigit esténként (fekete pattintós dunhill). Most ott tartok, hogy mindig van nálam egy doboz cigi, ha kedvem van rágyújtok, néha egy nap többször is, néha hetekig nem, de általában egy doboz több mint egy hónapig kitart. Egy szabályom van, ha 3 napig mindennap cigiztem, akkor pár nap szünetet tartok, egyrészt már nem érzem a hatást, másrészt nem szeretnék rászokni (jobban).
Én szeretek cigizni igazából, megnyugtat. De lebeszéllek arról, hogy elkezd, egyáltalán nem menő és ha valakinek folyton cigiszaga van az kifejezetten visszataszító, volt olyan barátnőm, aki napi egy dobozzal szívott, de nem tartott sokáig, mert rosszul voltam a szagtól.
20/f
Fehér vagy Narancs Pall Mall az viszonylag gyengébb.. Ha nagyon ki akarod próbálni akkor azt..
Én is dohányzom,és hidd el nagyon nem jó! Most szeretnék leszokni mert hihetetlenül káros.. Te pedig még azért elég fiatalka vagy ahhoz hogy tönkretedd a még fejlődésben lévő tüdőd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!