Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A női cigi károsabb vagy sem?

A női cigi károsabb vagy sem?

Figyelt kérdés
Szóval az érdekelne hogy napi 2szál fogyasztása mellett, amit ezután is betartanék, de áttérnék a vékonyabb női cigire az károsabb lenne ? Olvastam hogy a papír miatt károsabb ? ez szerintem így nem igaz mert amennyivel vékonyabb annál vastagabb a normál, szóval papír ügyben valahol egy szinten lehetnek ! Köszönöm az értelmes válaszokat ! Ja aki azt írja hogy mindegyik cigi káros igaza van, de elnyeri jutalmát :D:D
2010. ápr. 4. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem károsabb. :D
2010. ápr. 4. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem mind egyforma.
2010. ápr. 4. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Számítsd ki a papírok felszínét (vagy széthajtva rakd egymásra őket) és megtudod van-e méretbeli különbség.
2010. ápr. 4. 20:56
 4/4 Phoney ***** válasza:
Eleve az a baj, hogy ugyanannyi dohány mellé több papírt szívsz.... vagy te darabszámra tolod?:)
2010. ápr. 10. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!