Subtank Mini RBA?
Hát, én általában 2szer cserélek vattát, utána meg tekerek új huzalt harmadikra. Nem lenne muszáj, de nem drága a huzal sem, inkább cserélem.
De amúgy addig használd a huzalt, amíg szép fényes, és letudod kaparni róla az összes ráégett szutykot.
Kanthal:
Én ~5 naponta cserélem a vattát, drótot pedig 2 hetente. Ha valami nagyon speckót csinálok amit sok idő volt volt (clapton, inception vagy más coilt) akkor azokat viszont tisztítom akár hónapokig is. Felhevíted, hogy izzon, majd folyó víz alá tartod amíg vörös(persze ekkor már ne adj rá áramot!), ezt párszor eljátszod és szép tiszta lesz, ha nem, akkor már kukába való. Arra figyelj, hogy a levegőző nyílásba ne nagyon kerüljön víz.
Ni200:
Szintén hevítés majd lemosás, ebből ritkábban csinálok újat, egy darab 1 hónapig is megvan akár.
NiChrome:
Már nem szoktam használni, de 1 hét aztán kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!