Hova dugjam el itthon a cigit?
Figyelt kérdés
15éves vagyok , és nincs ötletem hova dugjam el h. ne bukjak le.2016. márc. 19. 08:19
1/13 anonim válasza:
Nekem egy kibelezett laptopba van, pattintva leveszem az aljat es ott a cigi.
2/13 anonim válasza:
Nekem könnyű volt a helyzetem mivel csak apukámmal élek (lány vagyok) és begugtam a csajos cuccaim közé ahol a sminkek, körömlakkok meg különböző szépészeti holmiaim vannak. Apa oda egyszer se néz be amikor keres valamit mert tudja,hogy ott a csajos cuccok vannak így egyszer se talált rá. De kb fél éve elmondtam neki így nem kellett titkolóznom.
Mondjuk én nem 15 vagyok hanem 18
3/13 anonim válasza:
A felakasztott kabátom zsebében volt a szekrényben, átmeneti, téli, éppen amelyiket nem hordtam.
4/13 anonim válasza:
Ennyi kreativitás nem szorult beléd?
8/13 anonim válasza:
a büszke és független dohányos, akinek fontos a döntése szabadsága, hogy dohányzik, és a személyiségének szerves része...
gyáva patkányok. ha cigizel, vállaljad.
9/13 anonim válasza:
ne cigizz 15 évesen ez nem menő, csak a sok retardált ettől hiszi magát menőnek, de a sulim előtt ott szívja a sok köcsög a cigijét be se lehet menni a suliba anélkül hogy ne szívjál be füstöt ... -.-
10/13 anonim válasza:
En egy farfümöm papírdobozaba rakom mindig amit becsukok és odarakom a szekrenyem egy polcara a tobbi dezodor melle. 15/efff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!