Milyen kábítószereket próbáltál (akarsz kipróbálni)?
füves cigi, bélyeg, cocaine
amit kipróbálnék az a heroine,extasy
17/L
Fű - kedvenc :D
Alkohol - ritkán
speed - nem rossz, de szétvágja nagyon az embert ezért nem tolok
eki - na ő még érdekes, iszonyat jó érzés, de ez is szétcsapja az embert így nálam ez is kimarad
lsd -én nem vagyok oda érte egynek elment
rush- kis mennyiségben szeretem, nagy mennyiségben kiköpöm tőle a tüdőm
hasis - szinte ugyanaz mint a fű bár nekem nem jön be
ketamine - kb mint a nyugtató nagy adagban
napiszinten fű.
2hetente-havonta kb speed.
havonta egyszerkétszer laszti.
haska az ritkán mert az nem olyan gyakori errefele...
Kb ennyi...*-)
Az icáá_t viszont próbálnám. (ketamin)
A bélyeget nem nagyon akarom...
Esetleg, de nem tutira egy heroin CSÍKBAn is benne lennék...
Hetente -2 hetente fű.
Cigi, pia, meg katit próbáltam. A kati nagyon jó érzés, aztán másnap depi. Amit ki akarok mindenképp próbálni az az LSD. De csak egyszer, az qrva jó lehet. Amit meg semmi pénzér nem próbálnák ki az a heroin. Az első - második alkalommal rá lehet szokni. Azt mondják egy szúrás olyan, mint 1000 orgazmus, és ha azt egyszer megtapasztalja valaki, azt nem felejti el soha. Egy gramm meg 18-20000 ft. Úgyhogy azt nagyon kerülöm. Volt már, hogy kínáltak tűvel, de semmi pénzért. Csak az LSD-t próbálnám, de azt nagyon.
Zöld - Mostanában túl sokat nem ad már.
Ecstasy - Kedvenc.
Speed - Alig rosszabb, mint a bogyó.
Rush - Szar, iszonyúan fáj tőle a fejem.
Kokain - Marha jó, és drága is.
Heroin - Nem olyan jó, mint ahogy írják, viszont fizikai "függőség" valóban azonnal érezhető (persze csak enyhén, nem kattansz rá, csak térdfájás és hányás).
Kati - Pfuuujjj. Legrosszabb. Bizarrul magas vérnyomás, azonnali gyomorbántalmak. Ha máshoz keverik, azt is azonnal észreveszem.
Kristály - Ettől is hánytam, de egyébként jóóó.
Gomba - Nem volt egy nagy élmény, kevés lehetett.
LSD - Ez elvileg nem volt kevés, mégis csak nevetgéltem tőle. Újra kell próbálni.
DMT - Fogalmam sem volt, mit szívok, úgyhogy igencsak meglepődtem, de nagyon jó!
Remélem, nem hagytam ki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!