Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E-cigi segítség?

E-cigi segítség?

Figyelt kérdés

jelenleg van egy istick 20w-om és egy közepes genitankom, de tovább szeretnék képni egy szinttel, jobb gőz, íz stb

de viszont nem szeretem az egyből tüdőre megoldást, a szájból tüdőbe technikát alkalmazom ecigizésnél, szóval a nagy drip tipű készülékek nem jöhetnek szóba, esetleg valami ötlet tapasztalat?

2016. márc. 15. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha felújíthatós kazánban gondolkodsz (érdemes) kezdésnek (nem azért,mert nem elég jó,hanem úgyis mindig újat,mást is akarsz majd :D) pl taifun gt2t javaslom :) Megtekerni egyszerű,de mégis lehet játszani a szákítőkkel,levegővel,tekeréssel .. tölteni gyerekjáték a tankot,olyan,mint egy mézesbödön :D

Gőz/íz nagyon jó:) Az eredeti elég drága ,de szép klónok vannak pl a vape 42nél,de fasttechen is,igen baráti áron (3-4 ezer ft) .

Ha integráltban gondolkozol,nautilus mini számomra a legek legje,csakhát drága a porlasztó és hamar elhasználódik. Mindenestre nekem is van egy genitankom,annál sokkal jobb .

De ha regisztrálsz ecigis fórumba,nagyon sokféle véleményt olvashatsz .

2016. márc. 15. 15:55
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a választ

szerintetek a 20 wattos aksival jól fog üzemelni?

2016. márc. 22. 18:03
 3/5 A kérdező kommentje:
A kérdésem az hogy. A 20watt elég e az ilyen porlasztókhoz
2016. márc. 26. 00:29
 4/5 anonim ***** válasza:
20W bőven elég kell legyen szájból tüdőbe, de az ellenállás és levegőzés fogja megszabni, hogy mennyi kakaó kell. Szájból tüdőbe én minimum 1,5Ohm - kevés levegőzés - 10-15W -on szeretem használni őket.
2016. márc. 28. 01:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Tudnál linkelni ilyen taifun gt2t klónt

Én csak 11-12 ezer ft ert találok

2016. márc. 29. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!