Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok, nektek is van...

Dohányosok, nektek is van amikor pár napot át kell vészelnetek cigizés nélkül?

Figyelt kérdés
hogy bírjátok?
2016. márc. 13. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szóba se jöhet olyan , hogy cigi nélkül pár nap.

Buta és életszerütlen a kérdés.

2016. márc. 13. 12:33
 2/10 A kérdező kommentje:

miért volna buta és életszerűtlen? én folyton így vagyok vele, pár napot cigizek párat nem, egyszerűen nem tehetem meg..

másklülömben nem érdeklődnék ki hogyan bírja az ilyesmit van e valaki hasonló helyzetben...

2016. márc. 13. 12:42
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Hány éves vagy? Eleinte én is így voltam, hogy kb havonta cigiztem csak. Most sem cigizek minden nap, de kb egy héten 4×, és olyankor 2-3 szálat.
2016. márc. 13. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
A szüleim otthon nem tudják, így amikor hazamegyek hétvégére/szünetre, akkor nem cigizek, egyébként naponta a max 8-10 szál, annál több csak vizsgaidőszakban fogyott el... Nincs is problémám abból, ha nem cigizek, egyszerűen nem gondolok rá, és akkor nem kívánom. Meg suliidőben a stressz miatt cigizek, ez itthon nincs, így nem is hiányzik itthon a cigi. De ha visszamegyek, akkor amit leszállok a vonatról, rágyújtok.
2016. márc. 13. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen elő fordul.nehézkes de túl lehet élni :)
2016. márc. 13. 18:03
 6/10 A kérdező kommentje:

aha értem :)

amugy 20

2016. márc. 13. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Előfordul, mert 19 éves létemre még mindig nem tudják a szüleim. :D De egyébként sem vagyok egy nagy dohányos, szóval általában kitűnően bírom.
2016. márc. 19. 00:55
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Cserediák vagyok, és annyira nem bírom, hogy folyton a földet nézem, az eldobott csikkek miatt. Nem jó világ, nem jó világ...
2016. márc. 22. 19:30
 9/10 KysPimasz95 válasza:
Tesókám ez olyan mintha neked kéne pár napot átvészelj úgy,hogy nem veszel levegőt.:D
2016. márc. 30. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Előzőnek nagyon igaza van!!! De vannak pupák

dohányosok is, na ne már hogy ők mondják meg

tutit. :)

2016. ápr. 8. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!