Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Olyan sokan irják, hogy a...

Olyan sokan irják, hogy a vizipipa csövét ne mossuk ki vizzel, mert rosssz lesz és ki lehet dobni. DE akkor hogy mossam ki ha nem használok vizet? :S máshogy nem lehet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Van erre alkalmas kefe...
2010. ápr. 2. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Vegyél olyan csövet amit lehet mosni, pl: razan, nammor (bocsi, ha rosszul írtam)
2010. ápr. 3. 10:31
 3/7 A kérdező kommentje:
oks.. de azok jok egyiptomi pipához(mert már sok bajom volt a csövekkel..:D:D)
2010. ápr. 3. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, ezek a moshatók amit feljebb írtak jók az egyiptomi pipákhoz, sőt igazából azthiszem azok is Egyiptomiak! Kivéve persze ha valami nagyon apró pipád van amihez kissebb cső kell! Akkor maradni kell az eredeti tervnél, méghozzá azon hogy a nem mosható csövek kopóalkatrésznek számitanak, nagyábból 3-4 havonta(attól füg milyen sűrűn pipázól) ki kell dobni és ujjat venni! Én egyébként amikor már kezd belőle jönni a cucc, nálam már 1-2 hónap után jelentkezik a próbléma, fogom a csövet és jól összerázogatom majd ahogy csak bírok fújok bele párat, így sok minden kijön és meghosszabítja így a cső éltettartalmát még egy 3 hónappal kb!
2010. ápr. 4. 04:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem köszszépen am 55 centis egyiptomi vizipipa (és a mostani már a 2. csövem,ami december ota van..)
2010. ápr. 4. 23:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Legutóbbi vagyok! Ja igen, ha december óta van és viszonylag sűrűbben pipázól akkor már valószínüleg cserére esedékes! Nekem Január eleje óta volt meg a cső, ma cseréltem ki! Mindig meglepődöm a különbségen hogy mennyivel jobb egy új csőből szívni:) Egyébként én átlag napi 2-3-at szívok, nekem így bírja a 3-4 hónapot, nem tudom hogy te mennyire koptatod...
2010. ápr. 6. 03:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem,de szerintem akkor még az enyémet nemkell cserélni,mert napi 3-mat nem szoktam szívni és köszönöm szépen a válaszokat
2010. ápr. 6. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!