Megéri az elektromos cigaretta?
Hasonló szituban voltam én is. Mikor napi 3-4 szál hirtelen felugrott napi 10-re, hát megmondtam ideje váltani.
Amikor megvettem az e-cigimet, először még rágyújtottam párszor megszokásból, de utána ez abbamaradt. Aztán pár hétre rá cigimentesen megint megkóstoltam az öreg dohányt, de nem esett olyan jól, mint régen. A feeling még hiányzik néha, a zippo kattogása, az a jó cigiszag a kezemen, de ennyi. Megérte, az biztos. Inkább szopom ezt, mint a rákrudat.
Habár az a 6mg lehet kevés lesz elsőre.
Próbáld ki ezt a márkát/ízt.
Natúr, száraz íz, nagyon enyhe mandulás beütéssel. Két éve e-cigizek, ez a legjobb lötty, amit valaha szívtam. Van kisebb kiszerelés is, de ez éri meg a legjobban.
Valóban premium minőségű folyadék, nem sűrű, kicsit hígabb állag, egy bvc patronos tankkal kiváló.
Ha kevésnek érzed a 6mg-ost, szívj 11 mg-osat. Én 18-assal kezdtem, majd lementem 11-re, most szívok 6 mg-osat... Napi másfél, két doboz cigit szívtam, 15 évig...
Hagyd el a cigit teljesen. Ez jobb, főleg, ha erős dohányos voltál... A lötyit próbáld ki, először vegyél egy 10 miliset, ha ízlik a nagyot. Szerintem rá fogsz kattani. Nincs ez a nagyon édes íze, tényleg rohadt jó.
Ne ijedj meg a mandulás utóíztől. Láttam, a mogyorós nem ízlett... Ebben nem érzed, nagyon natúr ízvilág, épp csak egy hangyányi beütése van, nem gejl, vagy ilyesmi...
(Utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!