Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Megéri az elektromos cigaretta?

Megéri az elektromos cigaretta?

Figyelt kérdés
Már próbáltam normálisabb minőségűt, de sajátom sose volt. Mostanában egyre több sima cigit szívok, ezért visszavettem, de így is napi 5-öt, és gondolkoztam, hogy amíg még nem annyira szoktam rá, inkább átállnék elektromosra, 6 mg-os nikotinos löttyel. Megérné? Nem veszek drága készüléket, nova tank, 1300 mah-s feszszabályzós ego akkuval.

2016. márc. 7. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Hasonló szituban voltam én is. Mikor napi 3-4 szál hirtelen felugrott napi 10-re, hát megmondtam ideje váltani.

Amikor megvettem az e-cigimet, először még rágyújtottam párszor megszokásból, de utána ez abbamaradt. Aztán pár hétre rá cigimentesen megint megkóstoltam az öreg dohányt, de nem esett olyan jól, mint régen. A feeling még hiányzik néha, a zippo kattogása, az a jó cigiszag a kezemen, de ennyi. Megérte, az biztos. Inkább szopom ezt, mint a rákrudat.

Habár az a 6mg lehet kevés lesz elsőre.

2016. márc. 7. 22:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Vettem egy 2200 mah-es feszszabályzós ego akksit bvc porlasztós nova patronnal (szettben, de vettem pót porlasztót). Viszont elég lett a 6mg-os liquid, de azért még tesztelgetem. Saját szájíz szerint vásárolt liquiddel jó az első benyomás (eddig mogyoróssal probáltam, nem ízlett). Köszönöm a választ! :)
2016. márc. 10. 19:49
 3/5 anonim válasza:

Próbáld ki ezt a márkát/ízt.

[link]

Natúr, száraz íz, nagyon enyhe mandulás beütéssel. Két éve e-cigizek, ez a legjobb lötty, amit valaha szívtam. Van kisebb kiszerelés is, de ez éri meg a legjobban.

Valóban premium minőségű folyadék, nem sűrű, kicsit hígabb állag, egy bvc patronos tankkal kiváló.

Ha kevésnek érzed a 6mg-ost, szívj 11 mg-osat. Én 18-assal kezdtem, majd lementem 11-re, most szívok 6 mg-osat... Napi másfél, két doboz cigit szívtam, 15 évig...

Hagyd el a cigit teljesen. Ez jobb, főleg, ha erős dohányos voltál... A lötyit próbáld ki, először vegyél egy 10 miliset, ha ízlik a nagyot. Szerintem rá fogsz kattani. Nincs ez a nagyon édes íze, tényleg rohadt jó.

2016. márc. 12. 11:54
 4/5 anonim válasza:

Ne ijedj meg a mandulás utóíztől. Láttam, a mogyorós nem ízlett... Ebben nem érzed, nagyon natúr ízvilág, épp csak egy hangyányi beütése van, nem gejl, vagy ilyesmi...

(Utolsó voltam)

2016. márc. 12. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:
rendben, igazából nincs bajom az édes ízekkel, most tutti fruttim van, finom, de a mogyoró az nekem nem volt jó. Szerintem ha a mostani elfogy akkor kipróbálom :)
2016. márc. 12. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!