Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha elszívok egy füves cigit...

Ha elszívok egy füves cigit mennyi idő míg elmúlik a hatása? És mennyi ideig lesz piros eres a szemem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Mennyiség és minőségfüggő is.

Van akinek nem durran be a szeme. Akinek igen, annak még másnap reggel is olyan, ill. van akinek csak alás után durran be. Jó ha van nálad szemcsepp, egyébként is jó jöhet. Nálam mindig van a kontak lencsém miatt, sose lett vörös a szemem csak a fűtől, de ismerőseim sokszor kunyeráltak tőlem szemcseppet emiatt. :D

Hogy a hatása mikor múlik el? A röhögés 10-30 perc alatt lecseng, a lebegős, felszabadult érzés 2-4 óráig is kitart. Ha előtte rosszkedvű vagy, akkor inkább sírni fogsz utána, mint nevetni, és befordulsz. Az biztos, hogy reggel rosszkedvűen, lehangoltan, esetleg üresen ébredsz, esetleg a fejed is fáj, hasonló a másnapossághoz, de nem olyan dúrva.

Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim.

2010. ápr. 2. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Egy csomó jó érveim vannak miért ne tedd..,de úgyse hallgatnál rám főleg, hogy nem is ismersz. Miért füvezel? Vagy miért szeretnél füvezni?

2010. ápr. 5. 14:46
 3/5 A kérdező kommentje:
nem szoktam. több füves ismerősöm van és vmelyik nap vhogy felmerült ez a téma. és ezt a kérdést egyikünk sem tudta megválaszolni. gondoltam megkérdezem. semmi jelentősége nincs.
2010. ápr. 6. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Helyes! Nem is szabad.:D

üdv. a hugod xD

2010. máj. 1. 17:52
 5/5 anonim válasza:
A kék szeműeknek jobban meglátszik,mert nekik világosabb a szemük. Én is kék szemű vagyok, nekem mindig meglátszik rendesen, az egyik barátomnak pedig barna a szeme, és neki nem szokott meglátszani. Lehet csak csupa véletlen, de ez a tapasztalatom, gondoltam leírom :)
2010. dec. 29. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!