Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányzás abba hagyása után...

A dohányzás abba hagyása után biztosan hízni fogok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves srác vagyok. Egyszer már sikerült abbahagynom a dohányzást, semmiféle segítség nélkül, saját akaratomból. Akkor picit több, mint 2 évig nem szívtam. Aztán kb lassan már egy éve visszaszoktam, és napi 1 doboz megy el kb, picit kevesebb. Szóval. Mikor abbahagytam a dohányzást feljött úgy 6-7 kg. Mindig egyformán eszek, és nem is sokat, ezért is gondolom, hogy ez a cigarettázás abbahagyása miatt történt. Most megint elhatároztam, hogy ebből elég, és nem szívom többet. Több ok miatt is. Viszont eléggé félek tőle, hogy ismét feljönne rám jópár kg. Már így is túlsúlyos vagyok, és nagyon nem lenne jó, ha tovább híznék. Mi a véleményetek?

2016. márc. 5. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Van esély, hogy a dohányzás abbahagyása után pár kiló feljöjjön. Az ízérzékelés, a közérzet, a vitaminok és ásv. anyagok felszívódása stb. egyre jobb lehet, amitől észrevehetetlenül vagy észrevehetően többet ehet az ember.

Most már ezt tudod, így a leszokással egy időben érdemes többet vagy másként is sportolnod a korábbiakhoz képest és alakíts ki egy saját rendet, hogy mikor és mit eszel és mit nem veszel meg a boltban egyelőre, amíg beáll a súlyod.

A nasira és célszerű mostanság figyelmed, hogy kevesebb vagy ne legyen egyelőre.

Sok sikert a leszokáshoz és fogyáshoz.

2016. márc. 5. 16:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Sportolj, bicaj, úszás, kondi.
2016. márc. 5. 16:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia. Akkor hízol el, ha lemondásként éled meg a leszokást. Ha úgy érzed, hogy most valamivel pótolnod kell. Javaslom, hogy itt nézz utána a dolgoknak. www.konnyenleszokni.hu.
2016. márc. 6. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!