Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vizipipa vs elektromis cigi?

Vizipipa vs elektromis cigi?

Figyelt kérdés
Titokban cigizem fél éve,de szeretnék váltani de nem tok fönteni vizipipa vagy elektromos cigi. Arrol hogy cigizem nem tud anya de felvetettem neki a vizipipat és semleges választ kaptam,utána szóba jött az e-cigi is.én nem tudok dönteni melyiket kéne(mindketőtt otthon használnám)......

2016. febr. 11. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
[link] szerintem iylet csapass de még nézd meg a bio fajtoron is mert feltettem egy ezzel kapcsolatos kerdest de ha ez sem jó akkor amm a vizipipa ártalmasabb valószinüleg
2016. febr. 12. 06:31
 2/3 -H.- ***** válasza:

Ezt a Pro-Lungot ne vedd meg, elég drága.

Szerintem inkább e-cigi.

2016. febr. 12. 12:11
 3/3 anonim ***** válasza:
A vizipipa nagyon kevés embernek elégití ki a nikotin függőségét, mivel használata körülményes és a dohányt is legalább egyszer kimossák, így nikotin mennyisége a dohánynak kb egy erősebb gyenge cigiével lesz egyenlő.(persze 5-7 szállal megfelelő mennyiséget legalább elpöfékelsz egy 1.5 órás vizipipázás során) Az e-cigit használják az ember általában arra, hogy átváltsanak az analóg cigarettáról az elektromosra. Az e-cigi esetén a nikotinos e-liquid erőssége általában (3)6-24 között van, aminél a 6-os erősségű nikotinmennyisége felel meg egy 0.5 mg-ot(kb a vizipipa erősebb dohányai tartalmaznak ennyit) tartalmazó cigiének.(már, ahogy tapasztaltam) Összegezve ha átszokni akarsz mindenképpen az e-cigit válaszd, már csak azért is mert ott semmi kátrány nem kerül a tüdődbe ugyanakkor nem olyan körülményes a használata, míg a vizipipával egy jó fél órát minimum kell szórakozni, hogy az ember használhassa(már, ha természetes szénnel használjuk öngyúlladós szénnel rövidebb idő is elég), így azt inkább csupán "szertartása" miatt vagy az emberek "összehozása" miatt használjuk. Sok sikert a leszokásban és ne add fel!
2016. febr. 12. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!