Hány évesen kezdtél cigizni?
14 évesen próbáltam ki először. Akkor még nagyon bénáztam és tök úgy voltam vele hogy nem igen fogok rászokni mert rossz...blabla...eltelt több mint félév és(ekkor már 15 lettem) és egy barátommal néha ha szereztünk akkor elment heti 1-2.Tehát csak akkor gyújtottam rá ha vele voltam. Aztán megvettem életem első doboz cigijét. Majd azt állítottam magamról hogy csak partycigis vagyok és rászokni nem fogok. Ez nem így lett,mert egyre többet és többet szívtam,és most már ott tartok hogy 2-3 nap alatt elmegy egy doboz. 16 éves vagyok,és kb 7-8 hónapja dohányzom rendszeresen.
Ami érdekes hogy most úgy vagyok vele( jelenleg 1 db szálam van) hogy ez lesz az utolsó, mert drága...nem bírom anyagilag főleg h anyuék nem tudják és hát ugye káros is...na meg így hátha segít elengednem a srácot akivel kipróbáltuk(ez másik történet,vele megromlott a barátság,és utána úgy vtam vele, hogy minden szálat érte szívok el) Remélem menni fog...mármint a leszokás:D
Te dohányzol? Mióta?:)
16/L
Én aszthiszem olyan 13 lehettem amikor volt 2 barátom:D(lányok ) mindketten 15 évesek voltak és aztán egyszer elmentük velük sétálni ők rágyújtottak és megkináltak minket is mi meg elfogadtuk... aztán nekem kellett elraki a dobozt mert senkinek nem volt zsebe és nálam maradt amikor hazamentem :) aztán egyre többször jártunk ki a hararokkal.Nagyából ez a történetem.
Most már rájöttem hogy szinte csak ezért keztem el mert nem szabadott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!