Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Pia mellé elektromos cigi?

Pia mellé elektromos cigi?

Figyelt kérdés

Alapvetően nem dohányzok csak tömény után szoktam gyújtani egyet. Eddig rendeset szívtam 2 hetente 1 este 1 dobozzal de ennyit sem szeretnék úgyhogy gondolkodtam hogy elektromosra kellene váltani.

Valakinek van tapasztalata ilyen téren?

Mennyire fog hasonlítani a cigizés élménye?

A th és az íz viszonylatában van e változás?

2016. jan. 24. 18:10
 1/2 -H.- ***** válasza:

Hát, őszintén szólva, ha én csak ennyit szívnék, nem váltanék elektromosra...

Én nem piálok, de a karakteresebb dohányos ízű lötyiket szokták ajánlani ivás mellé, pl. az "555" nevű liquid. Az íz, biztos hogy más lesz, mint hagyományossal.

2016. jan. 24. 23:24
 2/2 anonim válasza:

E-cigit szívok, néha-néha rendes dohányt. E-cigi tökéletesen pótolja a hagyományos cigit, viszont ahhoz huzamosabb ideig kell használnod, hogy ne érezd a különbséget a reggeli kávé, vagy a hétvégi/alkalmi ivás mellett.

Szerintem, ha ennyit szívsz csak, ad meg az érzést neki, szívj hagyományosat mellé. Csak vigyázz, rá ne szokj! :)

Én napi két dobozzal szívtam, amikor átváltottam, azért az durvább eset - anyagilag is.

Az alkoholt nem tudom, mert évente 1x-2x iszom egy-egy pohárral, de a kávét literszámra iszom, így abból tudok csak kiindulni. Kellett 2-3 hét, amíg elfogadta a szervezetem, hogy a reggeli kávé mellé e-cigit kap csak.

2016. febr. 10. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!