Mennyi idő alatt tisztul ki teljesen a tüdő?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy kicsit értelmetlen a kérdés. Szóval 15 éves vagyok, és kb. 1 és fél éve dohányzom, de lehet hogy sokat mondtam. Napi 10 szál volt a maximum, de volt olyan időszak az egy és fél év alatt, amikor nem gyújtottam rá napokig. Most elhatároztam, hogy leszokok teljesen. Igazából a cigisdobozon lévő kis képekből (rákot okoz, a bőröd hamarabb lesz ráncos a kelleténél) mindig viccet csináltam. Aztán rájöttem, hogy tényleg így van és baromira nem vicces. Szóval nekem ez nem kell többet. Mindig bámulni azt a képet, és emlékeztetni magam arra, hogy ez rossz. Mikor lesz a tüdőm a régi? Ha két évet visszamennék,biztos hogy ezt másképp csináltam volna....:/#Dohányhás
2016. jan. 18. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!