Ez kezd nikotin függőség lenni?
Szóval mindennap kb egy szálat szívok,van amikor kettőt... És mikor elszívom úgyérzem ez volt az utolsó szál,soha többet rá sem gyújtok... De egy óra eltelik,és újrakívánom,de várok vele másnapig,mert nem akarok lebukni.. Sőt ezt a letevés dolgot is csak azért érzem,mert nem akarom,hogy a szüleim megtudják... Ha emtudok cigizni úgyérzem megvagyok őrülve... Sőt az a legrosszabb, mikor nemtudok elmenni cigizni... Akkor szinte embert ölnék azért,hogy cigizhessek. Ez kezd függőség lenni,vagy normális?
Koromat nemírom, maradjunk annyiban,hogy 18 alatt,antidohányosok kíméljenek.
aha... énis midnig megoldom,hogy tudjak cigizni... de utána midnig jön az a gondolat,hogy jaj legközelebb tuti nem cigizek,csinálok valami mást... Sajnos ez az egy szál is kezd kevés lenni...
Köszi a válaszokat
Teljes mértékben egyetértek az előttem válaszolóval.
Ez nem függőség, csak csíra vagy.
dehogyis az! nem tudjátok milyenek a körülmények
én tök melletted állok(kérdező)
én is így vagyok vele,csak én sokkal többet szívok. rohadt nagy a lebukásveszélyem,mert eddig már vagy 5ször egy hajszál választott el attól hogy ne tudják meg.
ha jársz hétvégenként bulizni vagy kocsmába akkor foghatod arra bűzt.
de egyébként meg nem érzik meg hidd el :) én mindig hordok magamnál rágót néha parfümöt és utána befújom magam. de nekem annyiból szerencsésebb h anya 6ig dolgozik ezért egész délután vagy reggel rágyújthatok mert úgyis előbb érek haza.
viszont kérdésre a válasz:) igen ez már enyhébb függőség:/ sajnálom :) vagy ne sajnáljam?:D
L/16
Én is dohányzom naponta 5-6.
Nekem se tudják itthon de nem is félek h megtudják.
Engem nem érdekel elmegyek sétálni ha rámjön. Az a rossz amikoir este 10 kor. És lakótelepen lakunk. Tátt olyankor mire átszenvedem magam a lépcsőn h kijussak. Amikor végképp nem tudtam mert rokonság is itt volt. De nem brtam rendeltem pizzát és kimentem h várjam. És akkor gyújtottam rá. Én nem bírnám azt hogy megvárjak egy napot.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!