Ennyi cigizéstől szürke lett már a tüdőm?
Figyelt kérdés
3 éve cigizek, napi 15 szál piros marlborot szívok, tekerem
Az a kérdésem hogy ennyi cigizéstől a tüdőm szürke lehet?
16 éves fiú vagyok
köszi:)
2016. jan. 13. 16:23
11/13 anonim válasza:
Túl fiatalon kezdted az a baj. Ilyen fejlődésben lévő szervezetet tönkre tesz az biztos. Szerintem már szürke a tüdőd a sok kátránytól.
12/13 anonim válasza:
16 ÉVES VAGY!!! És már 3éve dohányzol napi 15 szállal! Ez rengeteg főleg így,hogy 13 évesen elkezdted,gondolj bele mi lesz később 15-ről napi 20-25 szálra fog nőni. Konkrétan kartonostul fogod szívni ami nagyon nem jó.Olyan betegségeid lesznek amikre nem is gondolnál és a rák az egy nagyon komoly dolog.Van egy olyan érzésem,hogy csak "menőségből" szívod hogy felvágj a haverjaid előtt.Szép volt nagyobb hülyeséget nem is találhattál volna ki.Az emberek 60%-a kerüli a dohányosokat és az,hogy ilyen fiatalon elkezdted egy olyan képet mutat rólad ami mások szemében gusztustalan és foltot is hagyhat.A tanár is máshogy áll ahhoz a diákhoz aki dohányzik.A te helyedben én megpróbálnék minél gyorsabban leszokni!!!
13/13 anonim válasza:
Bocsi,most csúnyát mondok!
Ha egy dohányos csajt meg kellene csókolnom,valószínűleg elhánynám magam.A dohányzás kizáró tényező kapcsolataimban akkor is,ha egyébként vonzónak találok valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!