Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Meddig lehet erezni a fű szagat?

Meddig lehet erezni a fű szagat?

Figyelt kérdés

Tegyuk fel, elmegyek spanokkal szombat este buliba es elszivom eletem elso fuves cigijet(0.2gvel kb)ugy, hogy dohanyzom, mondhatni rendszeresen mar egy eve, akkor ha reggel hazaerek es puszit adok anyunak, abban a kabatban amiben a fuvet szivtam, nem basz pofan hogy mit fuvezek?(mellesleg o is csinalta a kozelnultban/csinalja)

Szivesen kiprobalnam mert meg ugye fiatal vagyok es most kell kielnem a szabadsagom nem amikor mar fizetni kell a sok fityfaszt akkor nem lesz ra lehetosegem. Mellesleg mar mindent tudok a temarol, utana jartam mindennek, ugyanis erdekel, ez az egyetlen dolog amire nem sikerult valaszt talaljak

Elore is koszi a valaszokat(:

(bocsi az ekezetek hianyaert es az esetenkent esetlegesen elofordulo nyelvtani hibakert is)

Az ilyen: OMG a fu az egy gateway drog, ra lehet szokni ne csinald elrontod az eleted te budos drogos meh miaz hogy mar 14 evesen cigiztel hulyegyerek apad helyeben reg pofanbasztalak volna.- jellegu valaszokkal lehetoseg szerint kerem kimeljenek az erintett emberkezdemeny egyedek

15\f

2016. jan. 5. 00:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Jah meg azt hallottam, hogy akarmivel fujod be \ le magad nincs hatasa. Igaz ez?
2016. jan. 5. 01:43
 2/3 anonim válasza:
A fűszag sokkal hamarabb elmúlik mint a cigarettaszag. Maximum 1 óra. Nem kell hogy befujd magad semmivel. A 0,2 ha egyedül szívod is kevés lesz. Viszont ne igyál közben mert annak kellemetlen a vége :D. Húzd fel a kabát ujját és tartsd magadtól a lehető legtávolabb akkor biztos nem veszik észre.
2016. jan. 5. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Elég szar zöldid lehet válaszoló ha 0,2 nálad nem elég egy emberre.. :'D

amúgy nem tudom.. szerintem nem lesz érezhető..:D

2016. jan. 6. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!