Milyen cigi a Lucky Strike?
Figyelt kérdés
És hogy kell kimondani? XD Láki Sztrájk2010. márc. 25. 18:44
1/15 anonim válasza:
Szerencsés Sztrájk.
Az angol nyelv élen jár a hülye fantázianevekben.
2/15 anonim válasza:
Bocsi de a strike az nem sztrájkot jelent, csak úgy kell kiejteni. A strike csapást jelent. Tehát, szerencsés csapás. De egyébként úgy kell kiejteni, ahogy írtad: Láki Sztrájk. De az milyen kérdés, hogy "Milyen cigi a Lucky Strike?"? Mire lennél kíváncsi?
3/15 anonim válasza:
Sorry, de az is jó fordítás.
csapás
légi csapás
sztrájk
telér
ütés
Ez a baj az angol nyelvvel, túl tömör, aztán ha 2 össze nem illő szót egymás mellé tesznek, lehet agyalani, hogy mire gondoltak.
4/15 anonim válasza:
Nekem kicsit karcos, keserű a marlboróéra hajaz az íze, nekem nem jön be nagyon, de nem rossz cigi. Golden Gate-nél, bondnál, vice roynál, pall mall cigiknél szerintem jobb, de ez mindenkinél változik.
5/15 A kérdező kommentje:
Az ízére voltam kíváncsi meg hogy milyen cigikhez hasonlít.
2010. márc. 26. 13:32
6/15 anonim válasza:
Jó cigi szerintem. Az első válaszoló egy tudatlan idióta. Az aranyláz idején nevezték a nagyobb zsákmányokat Lucky Strike-nak. Ha nagyon szabadon akarom fordítani akkor szerencsés tarolás.
7/15 anonim válasza:
Nekem ez a kedvenc cigim. Ezt szivom. Kicsit erős, de nekem tökéletesen megfelel.
8/15 anonim válasza:
egyszer szívtam csak, de az is elég volt. szar : S
9/15 anonim válasza:
Régen volt nagyon híres a Lucky Strike , mert igazából nem szó szerint magyaros fordításban kell érteni hanem kifejezésként és azt jelenti : "Szerencsés húzás"
mivel régen a 20 szálas Lucky Strike egyike 1 marihuana-s cigaretta volt :)
és emiatt lett ez a neve :D
remélem érthetően írtam le ::D másfél napja nem aludtam :P
10/15 anonim válasza:
Igen, van ennek ezerféle "legendája". Én olyat is hallottam hogy a második világháború idején csak ezt lehetett kapni és direkt a katonáknak csinálták füvesre, talán hogy enyhítsék nekik a háború fájdalmait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!