Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigipapírokból vannak olyanok...

Cigipapírokból vannak olyanok amelyek szinesek?

Figyelt kérdés
Eddig Smoking barna roll papirt hasznaltam,csak lattam valakinél valamilyen szines papirt,és nagyon jól nézett ki.Pontos nevet irjatok pls,és köszi.

2015. dec. 29. 23:18
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg mintások.
2015. dec. 29. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
2015. dec. 29. 23:38
 3/4 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül egy ilyen?Illetve gyakori a trafikokban az ijesféle dolgok?
2015. dec. 30. 00:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha szeretsz barkácsolni és elég kreatívnak érzed magad hozzá, természetes növényi anyagokkal magad is megszínezheted. Minden növény alkalmas erre, aminek jól fog a leve. Legjobb azonban a bodzabogyó leve. Hihetetlenül kevés kell belőle. De piroshoz, rózsaszínhez jó még a vörös káposzta leve, céklalé, szőlőlé, vörösbor. Zöldre pl. lándzsás vagy széles levelű útifű, és kivonatai, kelkáposzta. Halvány sárgára a sárgarépa leve, erős sárgára körömvirág virágának a leve.

Egyéb iránt ha nem zavarnak az ipari E-számok, akkor veszel egy üveg szép színes üdítőt vagy szörpöt és ennek híg vagy hígított levében benedvesíted a papírokat, majd itatós lapok között préselve alaposan kiszárítod és újra csomagolod. Egyik ismerősöm egy stencil maszk segítségével kis ábrákat, feliratokat is tett rájuk, hogy teljesen egyedi cigije lehessen. Elege lett a halálfejes dobozos cigarettákból. - Meg is tudom érteni...

2016. jan. 24. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!