Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigiszag 'eltűntetése'?

Cigiszag 'eltűntetése'?

Figyelt kérdés
egy ideje dohànyzom. Nagyon rossz a lelkiàllapotom, mindig is az volt. Cigizni akkor szoktam mikor mar tenyleg nem tudom hogy mit tegyek hogy jobban érezzem magam. Nos, ez most is egy olyan.helyzet. egyszerűen nem birom, annyira rossz kedvem van. Így arra jutottam hogy elmegyek fürdeni, közben elszívok egy cigarettàt. A kérdésem az lenne, hogy ablak kinyitàsa kivételével/egyébb okokból nem szeretném kinyitni, ebbe màr nem megyek bele/ hogy tudnàm eltűntetni az utàna keletkező fűstöt? Vagy lehetetlen?
2015. dec. 17. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Máshogy pedig nem fog menni, talán ha van egy spéci szagelszívód, de az sem megoldás, mert az ajtó alatt valszeg kimegy a füst, és a lakásban is érezni majd a szagot... gyújts rá máshol!
2015. dec. 17. 20:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát a másik verzió, hogy a fürdőajtót nyitod ki, és akkor a lakás felé távozik a füst. Mondjuk ennek legalább annyira nem látom értelmét mint a fürdés közben dohányzásnak.

Szóval a válasz, a cigiszag semmitől nem fog eltűnni egy zárt helyiségben.

De miért is nem szívod el a cigit mondjuk az erkélyen/teraszon, ha az nincs akkor az ablakon kikönyökölve? Akkor sokkal-sokkal egyszerűbb lesz a probléma. Már már át lesz hidalva.

2015. dec. 18. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!